YENİ YERLER

GÜZELLİĞİNİZİ LİLYUM MED’LE KEŞFEDİN...

Selamlar biricik yazarın biricik okurları.

GÜZELLİĞİNİZİ LİLYUM MED’LE KEŞFEDİN...
20-05-2015 15:28
Google News

Şimdi diyeceksiniz ki bu Perşembe gününde ne işin var karşımızda?

Ama bendeniz yazarınız enfes bir yeri tanıtmak için düştüm yollara. Yanıma yeni gelin edasıyla zorla harekete geçirttiğim Yusuf Kavak’ı da aldım tabi ki. (Eee o olmasa kim çekecek birbirinden gösterişli fotoğrafları?)

Nereye mi gittik?

Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi Elit Düğün Salonu yanında, ESF Center kat 2’de Batmanlı hanımları ve beyleri şımartmak için hizmet vermeye başlayan Lilyum Med Güzellik Merkezine...

Güzel mi güzel bayanlar tarafından karşılandık burada.

Duvarları tatlı bir pembeyle boyanmış, pembe pembe gül resimleriyle renklendirilmiş şirin bir koridordan geçtik önce.

Bekleme salonundaki konforlu koltuklarda yerimizi aldıktan sonra, Estetisyenlerimiz Gamze Alioğlu, Serhat Şen ve Mensure Kaya, Danışmanımız Sevil Eripek, Kuaförümüz Serkan Ürüt ve tabi ki Güzellik Uzmanımız Nesrin Dal ile tanıştık evvela.

Ekibin tamamının, profesyonel ve tecrübeli isimlerden oluşması, ilk intibayı güvenli kıldı bende.

Cilt bakımımızı ve saçlarımızı yaptırdıktan sonra, derin bir ferahlama duygusu ile başlıyoruz sohbetimize.

İNSAN, KENDİSİ İÇİN GÜZEL OLMAK İSTER

Güzellik kavramından konuşuyoruz ilkin. “Bir insan neden güzel olmak ister?” diye felsefik bir soru atıyorum ortaya. “İnsan, önce kendisi için güzel olmak ister” diye iddialı bir açıklama yapıyor Uzmanımız Nesrin Dal. “Kadın veya erkek hiç fark etmez, bütün insanlar önce kendisi için, sonra çevresi için güzel olmak ister” diye taçlandırıyor sözlerini.

LİLYUM, GÜVENİ SİMGELEYEN BİR ÇİÇEK

140 metrekare alanda hizmet veren Lilyum Med’i gezmeye başlamadan önce “Lilyum, ne demektir?” sorusunu yöneltiyorum Estetisyenimiz Nesrin Dal’a. Lilyum’un, zambakgiller familyasına ait, beyaz, pembe, sarı renkte, iri yapraklı, hoş kokulu bir çiçek türü olduğunu açıklıyor bize. Güzellik merkezinin tavanları ve duvarları da yer yer bu çiçeğin resimleriyle süslenmiş.  Hemen kısa bir araştırma yapıyorum, Lilyum çiçeğinin güveni simgelediğini öğreniyorum. İsmine nazır bir mekânı gezdiğimizi bir kez daha anlıyorum. Nedenini birazdan başlıklar halinde anlatacağım size.

İSTANBUL’DA DA ŞUBESİ VAR

Lilyum Med, profesyonel duruşu ile çekiyor dikkatimizi. Sohbet sırasında anlıyorum bu profesyonelliğin nereden geldiğini. Meğerse bu merkezin İstanbul Gebze’de de bir şubesi varmış. Tam teşekküllü, tüm kadroları içinde barındıran, bayanlara ve erkeklere hizmet veren Lilyum Med’in, bu yönüyle Batman’da ilk ve tek olma özelliğini taşıdığını söylüyor Güzellik Uzmanımız Nesrin Dal.

GÜZELLİK MERKEZİNDE ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA

Lilyum Med’de hangi işlemlerin yapıldığını soruyorum Güzellik Uzmanımıza. Bay-Bayan lazer epilasyon, akne tedavisi, kimyasal peeling, protez tırnak, cilt bakımı, iğneli epilasyon, derma roller, leke tedavisi, ipek kirpik, kalıcı makyaj, profesyonel makyaj işlemleri yapıldığının bilgisini veriyor Nesrin Hanım. Ayrıca Güzellik Merkezi bünyesinde hizmet veren kuaförde ise gelinbaşı, röfle, dip boya, ipek kirpik, kaş alımı, günlük makyaj, cıt cıt, kınabaşı gibi işlemlerin yapılığını aktarıyor bize.

LAZERDE ALEKSANDRA SİSTEMİ UYGULANIYOR

Lilyum Med’i gezerken, beyazlarla döşenmiş bir odaya giriyoruz uzmanımızla. Alexandrite lazer cihazı ile tanıştırıyor bizi. Öğrendiğim kadarı ile kalın tüylere Alexandrite cihazı ile müdahale eden ekip, ince tüyleri diot ütüleme yöntemi ile yok ediyor. İşlemlerde hedefin, tüyleri yüzde 80 azaltmak olduğunu söyleyen Nesrin Hanım, yüzde 10’luk kısmının ise iğneli epilasyon ile bitirildiğini açıklıyor.

CİLT BAKIMINDA İDDİALIYIZ

Şimdi de cilt bakım odasındayız. Yine beyaz yağlı duvar boyası ile ferahlık kazandırılan odada, orijinal ve kaliteli malzemelerle cilt bakım işlemlerinin yapıldığını öğreniyoruz Cilt bakımına ilişkin bilgi veren Nesrin DalLeke ve akne tedavisinin yanında, cildin ihtiyaç duyduğu şeyleri veriyoruz. Bu şekilde cildin, kendine gelmesini sağlıyoruz. Ürünlerimiz Paris’ten geliyor. İşlem, yaklaşık 1,5 saat sürüyor. Buradan konuklarımızın güler yüzle çıkması, bizim mutluluk kaynağımız oluyor” ifadelerini kullanıyor.

KALICI MAKYAJLA ZAMANDAN TASARRUF EDİN

Efendim, araştırmalara göre bir kadın, hayatının ortalama 136 gününü makyaj yapmakla geçiriyormuş. Tam da bu noktada zamandan tasarruf edebilesiniz diye, başarılı uzmanlar sizin için kalıcı makyaj diye bir şey çıkardı. Lilyum Med’de profesyonel bir şekilde kaş, dudak ve göz makyajı yaptıklarını aktaran uzmanımız Nesrin Dal, bunların gerçeği aratmadığını ve ortalama 3–5 yıl kullanılabildiğini açıklıyor.

PROTEZ TIRNAK, SİZİN BİR PARÇANIZ GİBİ

Tırnak bakımı yapmanın ne kadar zor olduğunu biliriz biz hanımlar. Şahsen, sabah yaptığım makyajdan sonra el ve tırnaklarımın halini gördükçe, savaştan çıkmış bir silahşor gibi hissediyorum kendimi. Lilyum Med’de gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbette, protez tırnak yaptıklarını aktarıyor uzmanımız ve ekliyor “Genelde çalışan kadınlar tarafından tercih edilen protez tırnaklar, sizin bir parçanız gibi oluyor. Jelden yapılan tırnaklar, 3 ay kullanılabiliyor

İPEK KİRPİKLE BAKIŞLARINIZI GÜÇLENDİRİN

Kimilerimiz, kirpiklerinin ince, seyrek ya da kısa olduğundan şikâyetçidir. En ince ayrıntısına kadar her şeyi düşünen Lilyum Med’de buna da çare var. 3 boyutlu ipek kirpiklerle doğallıktan uzaklaşmadan, dolgun ve uzun kirpiklere sahip olabiliyorsunuz. İpek kirpiklerin, 3 ay boyunca kullanılabildiğini öğreniyoruz.

DERMAROLLER’LE LEKELERDEN KURTULUYORSUNUZ

Lilyum Med’de gerçekleştirilen Dermaroller’le cilt lekelerinden kurtulduğunuzu ve çukur tedavisine gidildiğini aktarıyor uzmanımız. İğne uçlarıyla cilde ütüleme işlemi yapıldığını, 1,5 mm başlıklı iğnelerle cildin uyarılarak yenilendiğini öğreniyoruz.

MANİKÜR, PEDİKÜR, OLMAZSA OLMAZIMIZ

Bay-bayanlara yönelik yaptığı işlemlerle Batman’da ilk ve tek olma özelliğini taşıyan Lilyum Med’de, manikür ve pedikür yani el ve ayak tırnaklarının bakımı da profesyonelce yapılıyor. Kalıcı oje ve french’lerle tırnak bakımı, iddialı bir noktaya ulaşıyor.

KİMYASAL PEELİNG’LE CİLT YENİLENİYOR

Güzellikte sınır tanımayan Lilyum Med, kimyasal peeling işlemiyle de cildi yeniliyor. Kış mevsiminde yapılan bu işlemle, cilt soyuluyor ve lekelerinden kurtuluyor...

KUAFÖRÜMÜZDE MAC ÜRÜNLER KULLANILIYOR

Lilyum Med’in ihtişamlı koridorundan geçtikten sonra hemen bitişikte bulunan kuaföre doğru yol alıyoruz. MAC ürünlerin kullanıldığı kuaförde profesyonel makyaj, saç bakımı, gelin makyajı, ağda, kaş alımı gibi bir kuaförde aradığınız bütün işlemleri yaptırabiliyorsunuz. Kuaförün kaş ve ağda odasını, saç yıkama bölümünü de gezmeyi ihmal etmiyoruz tabi. Laf aramızda didik didik ettiğim bu enfes mekanda hijyen ve gösteriş, göz dolduruyor adeta.

FİYATLARDA İNDİRİM ZAMANI

Güzelleşmek kaç para?” diye soru yöneltiyorum uzmanımıza. Amacım, fiyatlar hakkında bilgi almak tabi ki. Lilyum Med’de, açılışa özel dev kampanya ve indirimlerin uygulandığını söylüyor Nesrin Hanım. Tabi bundan hareketle söylemem gerekirse, güzelleşmek için doğru zamanda, doğru adresteyiz...

ERKEKLER DAHA FAZLA İLGİ GÖSTERİYOR

Kadrosuyla, cihazıyla ve malzemeleriyle Batman’da tek olmayı hedefleyen Lilyum Med, güzelleşmek ya da güzelliğine güzellik katmak isteyenler için doğru adres. “Peki, bayanlara ve erkeklere hitap eden Lilyum Med’e erkekler uğruyor mu?” diye soruyorum Uzmanımız Nesrin Dal’a. İşte, beklenen o an... Nesrin Hanım, erkeklerin, bayanlardan daha fazla ilgi gösterdiğini söyleyerek tebessüm ettirtiyor bizi. Aferin size Batmanlı beyler, zira kendinize gösterdiğiniz bakım, toplumla duyduğunuz saygı ile doğru orantılı. Hem seçtiğiniz mekân, hem de izlediğiniz yol, doğrudur, sakın ha vazgeçmeyin...

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Kaliteli hizmeti prensip bilen Lilyum Med, haftanın 7 günü 09.00–19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Kapıdan girer girmez kendinizi pembe çiçeklerle dolu bir bahçenin ortasında hissediyorsunuz. Dizayn ve tasarımı titizlikle yapılmış, besbelli. Hele pembe çiçeklerle döşenmiş o koridor.... Wallahi, anlatılmaz, yaşanır. Siz, siz olun, rotanızı Lilyum Med’den başka hiçbir yere çevirmeyin...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete