YENİ YERLER

GÜZELLİK VE BAKIMDA MARKA İSİM: ROMAN’S

Kentin güzide mekân ve merkezlerini tanıttığımız Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için Roman’s Professional Güzellik Merkezi’nin yolunu tutuyoruz.

GÜZELLİK VE BAKIMDA MARKA İSİM: ROMAN’S
13-05-2016 21:06
Google News

Kültür Mahallesi Mahatma Ghandi Bulvarı No: 26’da bulunan Güzellik Merkezi’nde Mesut Yaşar ve Mehmet Emin Yaşar kardeşler tarafından güler yüzle karşılanıyoruz. Her zamanki gibi, tanıtıma başlamadan önce denetçi havasında hijyen ve kalite kontrolü yapıyoruz. Rafların, cihazların hijyenini test ettikten sonra başlıyoruz Roman’s Professional’ı tanımaya…

BATMANLILARLA 1 AY ÖNCE TANIŞTI

1 ay önce kapılarını Batmanlılara açmış Roman’s Professional. Yeni bir merkez olmasına rağmen “tutunamam, ayakta duramam” kaygısından ziyade müthiş bir rahatlık ve özgüven gözlemliyoruz. Bu özgüven nereden mi geliyor? Merkeze gösterilen rağbet ve ilgiden… 1 ay önce açılmış olmasına rağmen Batmanlılar tarafından sahiplenilmiş ve büyük ilgi görmüş Roman’s Professional. Anlayacağınız kısa sürede epey bir yol almış.

LAZER EPİLASYON, SAÇ BAKIM VE YÜZ GERME BİR ARADA

Roman’s Professional Güzellik Merkezi’nde lazer epilasyon, saç bakım ve yüz germe işlemlerini bir arada bulabiliyorsunuz. Anlayacağınız Roman’s Professional, bu işlemlerin bir arada profesyonel bir şekilde yapılabildiği ender yerlerden biri.

HEM BAYAN HEM ERKEK İÇİN DİZAYN EDİLDİ

Genel bir yargı vardır; “güzellik ve bakım” denince akla ilk olarak kadın gelir. Ancak Roman’s Professional Güzellik Merkezi, bu algıyı da yerle bir etmiş. Erkek ve kadınlar için özel olarak dekore edilen merkezimiz, 7’den 70’e herkesin rahatlıkla uğrayabileceği şekilde tasarlanmış. Samimiyet ve konfor kokan mekânda güzellik ve bakımınızı rahatlıkla yaptırabileceğinizin garantisini veriyoruz.

PROFESYONEL EKİP İŞBAŞINDA

Güzellik ve bakım işlemlerinin şakası olmaz, bilirsiniz. Lazer epilasyon, saç bakım ve yüz germe işlemlerini yaptıracağınız mekânda ekibin profesyonelliği, her şeyden önemlidir. Roman’s Professional, bu yönüyle tam not alıyor bizden. Zira işini bilen, yılların tecrübesiyle olgunlaşmış bir ekip tarafından güzellik ve bakım işlemlerinizi burada yaptırabilirsiniz.

GÜZELLİK, ARTIK PAHALI DEĞİL

“Güzellik ve bakım sektörü, cep yakıyor” diye düşünenlerden misiniz? O halde Roman’s Professional ile henüz tanışmadınız. Zira burada lazer epilasyon, saç bakımı ve yüz gerdirme işlemlerine biçilen fiyat listesi, eminim sizi şaşırtacak düzeyde. “Amacımız cep yakmak değil, güzellik ve bakımda öncü isim olmak” diyor Yöneticimiz Mesut Yaşar ve ekliyor “Halkımızın ekonomik düzeyini bildiğimiz için fiyatların şişirilmesine asla müsaade etmeyiz. Fiyatlarımız uygun olup müşterilerimiz bu konuda da memnun ayrılıyor mekânımızdan”

DAMAT TRAŞI, FÖN, LAZER EPİLASYON...

7 personelle ve son teknolojik cihazlarla hizmet veren Roman’s Professional, hizmeti lazer epilasyon, saç bakımı ve yüz gerdirme işlemleriyle sınırlı tutmuyor. Saç kesimi, fön ve traş işlemleriyle kuaförlük hizmeti de veriyor. Sayın Yaşar, verdikleri hizmetleri anlatırken “Batman’da büyük bir açığı kapattık. Çünkü profesyonel bir şekilde lazer epilasyon, saç bakımı ve yüz gerdirme işlemlerini, yurtdışından getirdiğimiz son teknolojik cihazlarla başarılı bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Sadece kadınlara değil, erkeklere de verdiğimiz bu hizmetlerin yanında kuaförlük hizmetlerini de gerçekleştirmekteyiz. Tüm bunları yaparken yüksek meblağlarla kazanç sağlamak değil, Roman’s Professional’i öncü isim yapıp markalaştırmanın gayreti içindeyiz” ifadelerini kullanıyor.

ÖZEL İNDİRİMLERİN MÜJDESİNİ VERİYORUZ

Açılışa özel indirim ve kampanyaların uygulandığı Güzellik Merkezi’nde Batman Sonsöz’ün selamını iletenlere ekstra indirim yapılacağını müjdesini veriyoruz. Haftanın 7 günü 08.00–23.00 saatleri arasında açık bulabileceğiniz Güzellik Merkezine 0488 212 02 12 no’lu hattan da ulaşabilirsiniz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete