YENİ YERLER

HARİKALAR DÜNYASI: ŞARLO…

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için yine özel mi özel bir mekâna konuk oluyoruz. Kendini şımartmak ya da sevdiği kişiye kendini özel hissettirmek isteyenler için Meydan Mahallesi Belediye Binası karşısında hizmet veren Şarlo’dayız.

HARİKALAR DÜNYASI: ŞARLO…
28-07-2017 20:10
Google News

2 AY ÖNCE AÇILDI

Şarlo Bijuteri ve Hediyelik Eşya Mağazası, Gülistan Şimşek tarafından yaklaşık 2 ay önce kuruldu. 150 metrekare alan üzerinde hizmet verdiklerini söyleyen Genç İşletmeci Şimşek “Şarlo, ilgimi çeken bir isim. Modern Palyaço Charlie Chaplin’in mahlasıdır. Modern, ilginç, eğlenceli, renkli bir kişiliği yansıtıyor. Bu yüzden mağazamızın içeriğine de uygun bir isim” dedi.

BİRBİRİNDEN İLGİNÇ ÜRÜNLER BURADA…

2ay önce kapılarını müşterilerine açan çiçeği burnunda mağazamızda kozmetik, aksesuar, şal ve fular, şamdan ve mumluk, kupa ve bardak, takı, saat, çanta ve hediyelik eşya çeşitlerini bulabiliyorsunuz. Zengin ve birbirinden ilginç ürün yelpazesi bulundurduklarını belirten Mağaza Kurucusu Sayın Şimşek “Batman’a alışagelmiş değil de alışılmışın dışında ürünler sunmak istiyorum, öyle de yapıyorum. Hediyelik eşya alanında Batman’da böyle bir konsept olmadığı için Şarlo’yu kurdum” diyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİKLİ

Müşteri memnuniyetini önemsediklerini ifade eden Sayın Şimşek “Müşterilerin buraya gelip de bulamadıklarını ben not ediyor ve en kısa zamanda getirtiyorum. Buradan kimsenin eli boş çıkmaması, bütün müşterilerimizin güler yüzle ayrılması, öncelikli hedefimiz” diyor.

ŞARLO’DA HARİKALAR DÜNYASINDASINIZ…

09.00–20.00 saatleri arasında hizmet veren Şarlo, 150 metrekarelik alan üzerine, tek bölümden oluşan salonu ile konuklarını ağırlıyor. Kahverengi zemindeki raflara yerleştirilen renkli ve birbirinden farklı aksesuarların arasında kendinizi adeta harikalar dünyasında hissediyorsunuz.

“FARKIMIZ, KALİTE”

Batman’da birçok mağazada hediyelik eşya ve aksesuarlar var. Peki, Şarlo’yu farklı kılan şey ne? Mağaza Sahibi Gülistan Şimşek “Sattığımız ürünü sanki biz kullanacakmışız gibi test ediyor ve o şekilde yaklaşıyoruz. Kalite, tercihimizdir. Sattığımız üründe amacımız müşteriyi mağdur etmemek, bir daha gelmesini ve tüm çevresine bizi önermesini sağlamaktır. Ne kadar kâr ederiz düşüncesinden ziyade, ne kadar insan kazanırız düşüncemiz var. Bir insanın bizden mutlu ayrılması, bizim için en büyük mutluluktur” ifadelerini kullanıyor

BOL ÇEŞİT, UYGUN FİYAT

Şarlo, bol çeşit ve uygun fiyat tarifesiyle de şaşkınlığınıza şaşkınlık katacak. Fiyatları düşük tuttuklarını belirten Sayın Şimşek “Mağazamıza yüzlerce çeşit ürün bulunuyor. Fiyatlarımız zaten çok uygun ama açılışa özel cazip indirimler uyguladık. Bu fiyata bu kaliteden faydalanmak isteyen herkesi Şarlo’ya bekliyoruz” diyor.

KAHVE İÇMEYE BEKLENİYORSUNUZ

Şarlo’ya sadece alışveriş yapmak için değil bir kahve çay içmeye de gidebilirsiniz. İşletme Sahibi Sayın Şimşek, Şarlo’nun kapılarının herkese açık olduğunu belirterek “Kapımız herkese açıktır. Buraya sadece alışveriş yapmak için değil kahve ve çayımızı da içmeye gelebilirsiniz. Müşterilerimizi Şarlo’da ağırlamaktan mutluluk duyarız” diyor.

ŞARLO’YA SONSÖZ’ÜN SELAMLARI VAR...

Şarlo’daki ürünler hakkında bilgi almak isteyenler 0544 388 62 78 no’lu hattı arayabilirler. Mağazamızı ziyaret ettiğinizde Batman Sonsöz’ün selamlarını ileterek, ekstra indirimlerden faydalanmayı da ihmal etmeyin…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete