YENİ YERLER

MUCİZE…

MUCİZE…

MUCİZE…
05-07-2017 21:05
Google News

GÜZELLİK, HERKESİN ORTAK ARZUSU

Güzellik, hiç bitmeyen bir istek. İnsan, 7’sinde de olsa 70’inde de olsa bakımlı görünmek ister. Genç görünmek ise herkesin hayali… Dökülmüş saçlar yerine gür ve dolgun saçlar, artan kırışıklıklar yerine taze bir cilt, lekelerden arındırılmış bir ten, tüylerden kurtarılmış bir vücut, parlak bir görünüm… Güzellik ve bakım merkezlerini cazip hale getiriyor. Ancak her sektörde olduğu gibi bu sektörde de “işinin ehli olmayan”lar tarafından yapılan işlemler, telafi edilemeyen sonuçlar ortaya çıkarabiliyor. İnsan sağlığı ile direk temas halinde olan bu meslek, hayatınızın geri kalan kısmı için önemli bir yer taşıyor. Bu yüzden sizler için araştırmaya, tanımaya ve tanıtmaya devam ediyoruz.

GENÇ İŞLETMECİ TARAFINDAN GÜLERYÜZLE KARŞILANIYORUZ

Turgut Özal Bulvarı üzeri Word Mar yakınında bulunan Kaya Plaza’nın 3. katına çıkıyoruz. Genç İşletmeci Veysel Zilan Tüzün  tarafından ilgi ve güler yüzle karşılanıyoruz. Sayın Zilan, 2 güzellik merkezinin daha sahibi. Bu işte epey ilerlemiş anlayacağınız.

MEKÂNI DİDİK DİDİK TARIYORUZ

Sohbet öncesi didik didik taradığımız mekanda, hijyen ve temizlik, gözümüze çarpıyor. Mekânın iç tasarımını da kendi emeği ile değiştirip şekillendirdiğini söylüyor Sayın Tüzün. Şık ve modern çizgiler, ilgi çekiyor. Raflardaki ürünler dahi belli bir uyum içinde. Havlu ve boneler, parlak beyazlık içinde.

OTURMA SALONUNDA SIKILMADAN ZAMAN GEÇİREBİLİRSİNİZ

Randevu sistemi ile çalışarak “beklemeye son” veren Mucize, oturup çay-kahvesini içecek müşterileri için şık bir oturma salonu hazırlamış. Günlük gazete ve dergilerin bulunduğu, televizyonun yer aldığı salon, sıkılmadan zaman geçirmenize olanak tanıyor.

LAZER ODASINI İNCELİYORUZ

Gözü yormayacak şekilde hazırlanmış lazer epilasyon salonunda Alexandrite cihazı ile karşılaşıyoruz. Seanslar halinde gerçekleştirilen lazer epilasyon işlemlerinde ciddi sonuçlar elde ettiklerini büyük bir gururla dile getiriyor Sayın Tüzün. Her tene, her tele uygun epilasyon işlemi ile tüylerinizde yüzde 900 azalma yaşanacağını iddia ediyor. Henüz 1 ay önce açılışı yapılan çiçeği burnunda mekânımızda açılışa özel dev bir kampanya başlatılmış. Bu kampanya ile tüm vücut epilasyonu, 600 TL gibi şok bir fiyatla hizmette. 1 ay sonra bu fiyat, yarı oranında yükselebilir, elinizi çabuk tutun…

CİLT BAKIM ODASINDA ÜRÜNLER SERGİLENİYOR

Cilt bakım salonunun raflarında kaliteli ürünler tarafından görsel bir şölen oluşturulmuş. Organik ve bitkisel olmayan ürünlerden uzak durduklarını söylüyor Genç İşletmeci Veysel Zilan Tüzün. Bitkisel ürünlerle daha iyi ve kalıcı çözümler elde ettiklerine de dikkat çekiyor. Yüz temizleme, yüz bakım, leke giderme, yüz maskesi, buhar ve akne temizleme işlemleri, burada rahatlıkla yapılabiliyor… Ve bir sır vereyim mi, açılışa özel cilt bakımında sürpriz bir kampanya sizi bekliyor.

SAÇ EKİMİ İÇİN BAŞKA İLLERE GİTMEYE GEREK YOK

İstanbul’dan anlaşmalı bir saç ekim uzman ekibi ile anlaşmış Mucize. Saç ekimi için batı illerine gitmeye son vermeye niyetliler. Böylece masraflarınızı düşürüyor, gittiğiniz ilde konaklamayacak yer bulma sıkıntısı yaşamıyorsunuz.

PRP İŞLEMİ PROFESYONELCE

Mucize. PRP işlemi ile saç güçlendiriyor ve ciltleri yeniliyor. Profesyonel bir ekip eşliğinde yapılan PRP işlemlerinin memnuniyet topladığı belirtiliyor

İŞİNİ BİLEN ESTETİSYENLER BURADA

Seanslar, randevular ve işini bilen estetisyenler… Burada her şey memnuniyetinizi üst noktaya çekmek için dizayn edilmiş.

CİLT BAKIMI YAPTIRIYORUZ

Kadın ve erkeklerin rahatlıkla gidebildiği Mucize, cilt bakımı ile ödüllendiriyor bizi. Yüz temizleme işlemi ile gözeneklerimizi açan estetisyenimiz, buhar işlemi ile yumuşattığı cildimizde siyah noktaları sıkıyor ve kil maskesi ile rahatlattıktan sonra bir losyon ile yumuşaklık kazandırıyor. Cilt bakımı, bizden tam puan alıyor…

SONSÖZ’ÜN SELAMINI İLETİN, İNDİRİMLERDEN FAYDALANIN

Genç İşletmecimiz Veysel Zilan Tüzün, estetisyenlerimiz Gülseher Ak ve Kübra Özgün ile Mucize, sizlerin hizmetinde… 0505 075 02 72 numaralı hattan ulaşabileceğiniz mekânda, Sonsöz’e özel indirim ve kampanyaların uygulandığını unutmayın...

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete