YENİ YERLER

HEM SPOR HEM YAŞAM ALANI EŞSİZ BİR MERKEZ: HHİSFİT

Yeni Yerler Yeni Mekânlar köşemiz için rotamızı Gültepe Mahallesi 4323 Sokak No:14’te bulunan Hhisfit Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’ne çeviriyoruz.

HEM SPOR HEM YAŞAM ALANI EŞSİZ BİR MERKEZ: HHİSFİT
31-07-2019 16:08
Google News

 

FERAH VE HİJYENİK
Ferah ve hijyenik görüntüsüyle bilinen devasa merkezi didik didik inceledikten sonra Hhisfit Club İşletmecisi İlhan Özok ile başlıyoruz sohbete.
3 YILDIR PROFESYONEL HİZMET
Bölgenin en büyük spor kompleksi Hhisfit Club, 1 Ocak 2016’dan beri hizmette. Hhisfit Özok Şirketler Gurubu tarafından, 3 yıldır profesyonel şekilde yönetiliyor. Batman'da yaşam kültürünü değiştirip, sağlıklı bir neslin yetişmesini hedefliyor Hhisfit Club.
 

TECRÜBELİ PERSONELLE HİZMET VERİYOR

Hhisfit Club’de deneyimli personeller görev yapıyor. Bütün spor branşlarında hizmetinizde olan personeller, memnuniyetinizi kazanmak için yarışıyor. Tecrübeli personel ekibi, konukların memnuniyetini üst noktada tutmak için hiçbir fedakârlık ve özverinde kaçınmıyor.
YOK YOK. HAMAM, SAUNA, YÜZME HAVUZU, FİTNESS…
4 bin metrekare kapalı alan üzerinde 4 katlı binasıyla konuklarını ağırlayan Hhisfit’in her katında farklı bir kulüp var.  Haftanın 7 günü 09.00–16.00 saatleri arasında kadınlara, 16.00–23.00 saatleri arasında ise erkeklere hizmet veriyor Hhisfit. Yüzme havuzu, hamam, sauna, tuz odası, buhar odası, halı sahası, dinleme odası, fitness gibi spor aktivitelerine uygun dizayn edilmiş salonlar, tüm spor branşlarında aktivite yapmanıza fırsat tanıyor.
HER BRANŞ İÇİN ÖZEL HOCALARIMIZ VAR
Her spor merkezinde özel hocalar görev yapıyor burada. Fitness, zumba, pilates, yüzme ve step aerobik alanlarında rahatlık, tecrübeli antrenörler eşliğinde spor yapabiliyorsunuz. 
 

BAYRAMDAN SONRA EK SALON HİZMETE GİRECEK
Hhisfit, hizmet kalitesini yükseltmek içi ek salon açıyor. Bayram sonrası hizmete girecek olan ek salon, özel anti bakteriyel zeminle döşeniyor. Burası da spor ve aktivitelere açık olacak, merkeze genişlik ve ferahlık kazandıracak. Merkeze, reform makineleri de geldi. Bu sayede fizyoterapi çalışmaları yapılabilecek. Tam anlamıyla sağlık merkezi haline gelen Hhisfit, Batman ve çevre illeri aştı, bölgenin gözdesi olacak gibi…
TEMİZLİK VE HİJYEN ÖNEMLİ
Hhisfit Club’ün en takdir edilen yönü, hijyeni. Yüzme havuzu için İtalya’dan özel olarak getirilen anti bakteriyel kullanılıyor, havuz günde 2 kez düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Salon ve spor kulüpleri de her dakika temizleniyor, pırıl pırıl hale getiriliyor.
 

KADINLAR İÇİN ÖZEL KAMPANYALAR VAR
Bu devasa ve nezih ortamda spor yapmak, kilo almak-vermek, sağlıklı yaşamın kapılarını aralamak ya da kaliteli zaman geçirmek istiyorsanız şimdi tam zamanı… Yaz ayları nedeniyle kadınlar için muhteşem kampanya ve paketler var. Merkeze kayıt yaptıran kadınlar, spor kulüplerinden de ücretsiz faydalanıyor, bilginiz olsun. Erkek müşteriler için de indirimli paketler mevcut.
CAFE BÖLÜMÜ HERKESE AÇIK
Hhisfit, sadece spor yapanlara değil, nezih kafe arayanlar için de en doğru seçenek. Cafe bölümü, herkese açık. Sıcak-soğuk içecekler, tatlı, sıkma meyve, fasfood yiyecekler de özenle hazırlanıyor. Burada taze sıkılmış meyve suyu ve tost ise tavsiyemiz.
SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AÇIK
Toplumun her kesimine açık olan Hhisfit, bütün sosyal projelere açık. Bu yönüyle gönülleri fethediyor. Herkes için Spor şiarı ile çalışan Hhisfit, uygun kampanya ve indirimlerin yanı sıra uygun fiyat paketleriyle de bütün kesimleri memnun ediyor. 0488 214 02 14’ten Hhisfit Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’ne ulaşabilir, kampanyalar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Batman Sonsöz’ün selamlarını iletmeniz halinde, ekstra kampanya ve indirimlerden faydalanabileceğinizi unutmayın.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete