YENİ YERLER

KÖŞK, HEM SIRADIŞI HEM İDDİALI…

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” sayfamız için nefes alabileceğiniz bir mekâna götüreceğim sizleri.

KÖŞK, HEM SIRADIŞI HEM İDDİALI…
10-08-2016 21:51
Google News

Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan ve sıra dışı tasarımı ile dikkat çeken Köşk Kahve Dünyası’nda Mekân Sahibi Muhittin Evcil tarafından güler yüzlü bir şekilde karşılanıyoruz.

KAPILARINI YENİ AÇTI

Mekânımız, sıradışı tasarımı ile dikkat çekiyor. Beyaz boyalı duvarlarında yer alan ilginç çizgiler, tavanındaki ince ve zarif LED ışıklar, rengarenk masa ve koltukların yanı sıra köşe başında duran otantik kahve tezgahında, kumun üzerinde kahve pişiren kahve ustası ile konuklarına farklı bir konsept sunuyor. Hijyen ve estetiğin had safhada olduğu mekânımız, şimdiden tam not alıyor bizden.

DÜNYA KAHVELERİ VE TÜRK KAHVELERİ BİR ARADA

Henüz 1 hafta önce, Batman’da Oda ve Dernek Başkanlarının katılımı ile açılışı yapılarak kapılarını Batmanlılara açan “çiçeği burnunda mekânımız” sektörde iddialı. Köşk Kahve Dünya’sı, adı üzerinde sadece Türk değil dünya kahvelerini de bir arada bulabileceğiniz ender yerlerden biri. Kahvelerimiz, çikolata, lokum ve özenle hazırlanmış bir bardak su ile estetik bir görüntüye kavuşturulup, şık bir sofra ile sizlere ikram ediliyor. Bütün kahve çeşitlerinin Köşk’te bulunabileceğini söyleyen Sayın Evcil “Mekânımızda Türk kahve çeşitlerinin yanı sıra Dünya kahvelerini de bulabilirsiniz. Közde kahve, kumda kahve, menengiç kahvesi, Türk kahvesi, Dünya kahvesi, en göze olanları…” diyor.

CAFEMİZ İKİ KATTAN OLUŞUYOR…

700 metrekare üzerinde kurulan Köşk Kahve Dünyası, müşterilerine dinlenme fırsatı sunuyor.  Cafe’nin iki kattan oluştuğunu ifade eden Sayın EvcilMüşterilerimizin keyifli vakit geçirmesi için elimizden gelenini yapacağız. Müşterilerimiz günün yorgunluğunu cafemizde fastfood çeşit yemeklerini yedikten sonra kahve içerek atabilir” diyor.

KÖZDE VE KUMDA KAHVEYİ DENEMELİSİNİZ

Köşk Kahve Dünyası’nda en rağbet gören iki kahvemizi sizler için deniyoruz. Közde ve kumda pişirilen enfes kahvelerimizi, siz değerli okurlarımıza da tavsiye ediyoruz. Köşk’te farklı lezzetler sunduklarını söyleyen Sayın Evcil “Mekânımızda en iddialı olduğumuz içecek közde ve kumda kahvelerdir. Kumda ve közde kahvelerin ayrı bir tadı vardır. Müşterilerimizin bu farklı tatları gelip mutlaka denemelerini istiyoruz” diyor. 

NARGİLE’DE İDDİALI

Son zamanlarda birçok mekânda nargile hizmeti verilmeye başlandı. Ancak Köşk Kahve Dünyası, bu işi profesyonellikle yapan ender yerlerden biri. Nargileleri özel olarak hazırladıklarını söyleyen İşletme Sahibi Muhittin Evcil “Biz burada sadece klasik nargile yapmıyoruz. Meyveli nargilemiz de bulunuyor. Özel bir tadı olan nargile çeşitlerimiz, müşterilerimiz tarafından çok beğeniliyor” ifadelerini kullanıyor.

35 ÇEŞİT SERPME KAHVALTI, SİZİ BEKLİYOR

Köşk, güne iyi başlamanız için 35 çeşit kahvaltı sunuyor sizlere. Özenle hazırlanmış ve estetik görüntüye kavuşturulmuş kahvaltı tabaklarından sonra masanıza konan kahve, adeta içinizi açıyor. “Kahvaltımızda yok yok” diyen Sayın Evcil “Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Müşterilerimizi bu konuda memnun etmek için 35 çeşit kahvaltı menümüzü sunuyoruz. Bunun yanında sınırsız çay ikram ediyoruz” diyor.

MEKÂNIMIZ, ORGANİZASYONLARA AÇIK

Özel günler, doğum günü ve diğer organizasyonlara da ev sahipliği yapıyormuş Köşk Kahve Dünyası. Aynı anda 200 kişiyi ağırlayabildiklerini söyleyen Sayın Evcil “Mekânımızda aynı anda 200 kişiyi ağırlayabiliyor. Özel günler, doğum günü toplantı gibi organizasyonlarda ev sahipliği yapıyoruz. Masaları servise hazırlıyoruz, sunumu yapıyoruz. Bu konuda müşterilerimize jestlerimiz oluyor, sürprizlerimiz oluyor” diyerek müşteri memnuniyetine verdiği önemi de ortaya koyuyor.

HEDEF KALİTELİ HİZMET…

Köşk Kahve Dünyası’nda hedef, hizmetin en iyisini vermek. Bu amaca kilitlendiklerini söyleyen Sayın Evcil “Burası dolup taşsın, sadece para kazansın, insanlar boş zamanlarını gerçisin diye açmadık. Batman’ın her açıdan kaliteli bir cafeye ihtiyacı vardı. Bu boşluğu Köşk Kahve Dünyası ile gidermek istedik” açıklamasını yapıyor.

AİLELERE RAHAT VE KONFORLU BİR ORTAM SUNUYOR

Aile salonuyla da rahat ve konfor bir ortam sunan mekânımızda eşiniz ve çocuklarınızla birlikte rahatlıkla yemeğinizi yiyebilir, çay veya kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Üstelik hijyen, estetik ve sıradışı bir mekânda dinlenip keyifli zaman geçirmenin farkını yaşayabilirsiniz. İçeri ilk girdiğiniz andan itibaren kendinizi özel hissedeceğiniz bu eşsiz mekânda özel ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsanız Batman Sonsöz’ün selamlarını iletmeyi sakın unutmayın…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete