YENİ YERLER

KUSURSUZ BİR GELİNLİKÇİ DÜKKÂNI; Milano…

Sağlık Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:243’te Namı diğer Gelinlikçiler Caddesi üzerinde Bir gelinlikçi dükkânı Milano…

KUSURSUZ BİR GELİNLİKÇİ DÜKKÂNI; Milano…
14-11-2018 19:26
Google News

Batman’da;

Modern ve şık gelinliklerin,

Otantik bindallıların,

Tarz abiyelerin,

Hem satıldığı

Hem kiralandığı bir mağaza…

Yakınlarımın düğününde test ettim.

10 üzerinden 10 puan verdim.

Müşteri memnuniyeti üst noktada.

Fiyatlar, piyasanın altında.

Mutlaka

Gidin,

Görün,

Test edin…

 

ABİYE SEKTÖRÜNDEN GELİNLİKÇİYE…

Fevzi Arı, 37 yaşında. 3 yıldır Milano’yu işletiyor. Ondan önce de abiye satış ve kiralama işi yapıyormuş. İşi büyütmüş tabi. Gelinlik sektöründe Batman’da bir eksiklik olduğunu fark etmiş. Modern ve şık gelinlikler alabileceği yerlerle bağlantılar da kurunca hooop gelinlik sektörüne… İşyerinin adını da Milano koymuş. Neden? Çünkü İtalya’nın Başkenti Milano, modanın da başkenti olarak kabul ediliyor. Bu mağazadaki gelinlik ve bindallılar da modanın son ürünleri…

“EVİNİZDE GİBİ”SİNİZ

Milano’da, kendi evinizde gibi hissettiren iki genç kadın çalışıyor. Uzun süre önce tanışmıştım kendileriyle. Müşteriye ‘alıcı’ ya da  ‘alıcı değil’e göre muamele yapmıyorlar, bayılıyorum bu yönlerine. Herkese aynı güler yüzlülük, aynı ilgi… Gelin adaylarının en fazla beklediği şey de zaten bu. İşte tam da bu yüzden Milano, gelin adayları için iyi bir tercih…

TAMAMI İZMİR’DEN…

Milano’da kiralanan ve satılan tüm gelinlik ve bindallılar, İzmir’den getiriliyor. Eee tabi İzmir, Türkiye’de modanın kalbinin attığı yerlerden biri. Mağaza sahibi Fevzi Arı, ürün seçerken ki hassasiyetlerinden bahsederken “Bizi temsil edebilecek ürünleri getiriyoruz” diyor.

KİRALAMA VE SATIŞ BİR ARADA

Mağazada bulunan abiye, bindallı ve gelinlikleri, kiralayabileceğiniz gibi satın da alabiliyorsunuz. Fiyatların uçuk olmadığı mağazada kalite ve şıklığı, hesaplı fiyatlarla da satın alabilir ya da kiralayabilirsiniz.

“EN BÜYÜK REFERANSIMIZ, MÜŞTERİMİZ”

En büyük referanslarının, müşteri memnuiyetini olduğunu belirten Arı, müşteri memnuniyetine verdikleri önemi de ortaya koşmuş oluyor. Fevzi Arı, kendilerini temsil edebilecek ve müşteriyi memnun edecek ürünleri, uygun fiyat ve güler yüzlü bir hizmetle sunduklarını söylüyor.

HAYALİNİZDEKİ GELİNLİĞİ DE DİKTİREBİLİRSİNİZ

Milano’nun en önemli yanı, müşterisine geniş bir perspektif sunabilmesi. Kafanızda hayalini kurduğunuz gelinliği bulamıyorsanız, tam adresi burası. Çükü Milano, İzmir’de anlaşmalı olduğu mağazaya, istediğiniz modeldeki gelinlik, nişanlık ve kınalığı diktirebiliyor. Bu konuda oldukça iddialı olan Fevzi Arı, Yapamayacağımız ürün yok” diyor.

FİYATLAR UÇUK DEĞİL, KORKMAYIN!

Bu gelinlik mağazasının en takdir ettiğim yönü, hesaplı olması. “Güzel gelinlik pahalı olur” yaklaşımını çöpe atın. “Ömrümde 1 kere evleniyorum” deyip, gelinliğe çuval çuval para vermenize gerek yok. Çünkü Milano’da modern gelinlik ve bindallılar, piyasa ortalamasının çok altında.

AYDA ORTALAMA 40 GELİN EVLENDİRİYOR

Milano, ayda 30–40 gelini giydiriyor. En büyük referanslarının, müşteri olduğuna inanıyor Mağaza Sahibi Fevzi Arı. “memnun kalan müşterimiz, en büyük referansımız” diyor ve ekliyor “En büyük desteği ve gücü, buradan gelinlik, nişan kıyafeti ya da bindallı alıp memnun kalan ve çevresine bizi önerenlerden alıyoruz

“PROVASIZ ÜRÜN VERMİYORUZ”

Güler yüzlü iki hanımla birlikte gelinlik ve bindallılara baktınız, gösterilen ilgiyle kendinizi özel hissetiniz, beğendiğiniz gelinlik ya da bindallıyı almaya karar verdiniz, iş bununla bitmiyor. Düğün gününe kadar prova günleriniz oluyor. Biz kadınlar, pek bir pimpirikliyiz, bilirsiniz. Prova günleri, tam da bu pimpirikler için yapılıyor. Gelinlik, “tam da sizin için dikilmiş gibi” olana kadar sürüyor bu provalar. Tüm şikâyetler ortadan kaldırılınca ürünü teslim alabiliyorsunuz. Burada amaç “müşteri, Milano’dan mutlu ayrılsın” 

SOSYAL MEDYA’DAN TAKİP EDİN

Prenses, dantelli, kabarık, sade, a kesim… Aradığınız tüm gelinlik modellerini, şalvarlı ya da kabarık model bindallıları, nişan abiyelerini bulabileceğiniz bir mağaza burası. instagram’da (milano_gelinlik_batman) adresinden bu mağazayı takip edebilir, 0505 066 72 21 ve 0544 889 65 17 numaralı hatlardan ulaşabilir, Sonöz’e tanınan ekstra indirimlerden isteyebilirsiniz…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete