YENİ YERLER

LİFE POİNT

YENİ YERLER YENİ MEKANLAR

LİFE POİNT
27-08-2014 20:14
Google News

LİFE POİNT: YAŞAM BURADA

Merhaba değerli Sonsöz okurları.

Bu hafta da sizleri çok kaliteli, farklı ve nezih bir mekânla Game Park adı altında  Life Point’le tanıştıracağım. İçeriye girdiğim anda zevkle döşenmiş dekoru ve hijyenikliğiyle dikkatimi çeken bu mekân, tam anlamıyla rahatlığın ve konforun adresi.

10 AYDIR HİZMET VERİYOR

Turgut Özal Bulvarı sonunda, Batman Park AVM’de bulunan, iki yıl önce Game Park adı altında çocuklar için oyun ve eğlenceye yönelik kurulan mekân, daha sonra kulvarını genişleterek büyükleri de kitlesine kattı. Ve son on aydır çocuklarla birlikte büyüklere de hizmet veriyor. Böylece adını da LİFE POİNT olarak değiştirdi. Franchising sistemiyle çalışan Life Point’in merkezi İzmir’dir.

EMPATİ KURDUK

Mekan Müdürlei Zeynep Kurt ve Muzaffer Turan'dır.Biz Muzaffer Turan’la konuşuyoruz. Turan “burayı kurarken tamamen empati gücümüzü kullandık. Biz bir mekâna gittiğimizde; ne bekliyoruz, nasıl bir hizmet istiyoruz, eksiğimiz nedir, neye ihtiyaç vardır… gibi öngörülerde bulunarak burayı kurduk” felsefesinden yola çıkarak Life Point’i Batman’a taşıdıklarını dile getiriyor. Ardından şunları ekliyor “Batman’ın böyle bir yere ihtiyacı vardı. Özellikle çocukların eğlenebileceği, insanların kafasını dinleyebileceği; huzur bulabileceği, yerler Batman’da yok denecek kadar azdır. İşte buradan yola çıkarak LİFE POİNT’İ Batman’a sunduk”

KONUKLARIMIZIN İSTEKLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Müşterinin isteklerini dikkate alarak çalıştıklarını belirten işletme müdürü Muzaffer Bey “mutfağımız daha önce alakart (lokantada yemek listesinden seçilen, fiyatların ayrı ayrı hazırlanıp ödendiği sistem) üzerineydi. Sonraları konuklarımızın isteği üzerine menümüzü genişlettik. Belli başlı günlerde yöresel yemekleri, (testi kebabı, kaburga dolması vb.) ızgara çeşitlerini de sunmaya başladık” diyor.

CANLI MÜZİK DE VAR

Haftada üç gün ( Çarşamba, Cuma, Cumartesi) Batmanlı sanatçılar eşliğinde, canlı müzik sunumuyla ziyaretçilerine keyifli bir gün yaşatan mekan, kış mevsiminde ayda bir kez olmak üzere ünlü sanatçıları da ağırlıyor. Eğer siz de kaliteli bir şekilde dostlarınızla eğlenmek isterseniz, hele bir de sevdiğiniz sanatçı gelmişse, önceden rezervasyonunuzu  0507 053 93 73 yada www.batmanlifepoint.com 'dan  yaparak bu nezih mekâna hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.

BELLİ ARALIKLARLA TOPLANTI YAPIYORUZ

Kaliteden yola çıkan ve bu yolda ilerleyen Life Point Müdürü Muzaffer Turan, müşteriye daha güzel hizmet vermek adına haftada bir genel, iki günde bir de kendi aralarında toplantılar düzenlediklerini belirtiyor.

Sporseverleri de unutmayan bu farklı mekân, kahve ortamından uzak bir şekilde lig TV’de maç keyfini de yaşatıyor konuklarına.

MUHTEŞEM KOMPOZİSYONDA VIP

Toplantı, iş yemekleri, doğum günleri gibi özel günlere yönelik dekore ettikleri VIP’a bayıldım. VIP’ta her şeyi ve herkesi düşünmüş Life Point.

Geniş ekran televizyonuyla, bebek arabasıyla renklerin buluştuğu koltuk ve masalarıyla ev ortamını aratmayacak kadar rahat, ahşap ve kumaş birleşimi tavanıyla sağlıklı, havuzu, su perdesi ve kitaplığıyla modern dokuya sahip olan bu kompozisyona adeta hayran kaldım. Oturup bir şeyler içerken derginizi, kitabınızı sakince okuyabileceğiniz ender yerlerdendir. Belki de tek yerdir.

VAFFLE VE PİZZA’SIYLA FARK YARATIYOR

“Hedefimiz kaliteden ödün vermeden sürekli büyümek ve ilerlemektir” diyen İşletme Müdürü Muzaffer Turan “Türkiye’nin en iyi dondurması bizde. Antep fıstıklı ve hiçbir firmada bulamayacağınız yoğurtlu dondurmamız meşhurdur” diyerek iddialı olduklarının altını çiziyor. Muhteşem sunumuyla masamıza gelen dondurmayı yediğimde Muzaffer Bey’in neden bu kadar iddialı olduğunu anladım ve ona hak verdim.

Farklılıkta yarışan bu nezih mekân, vaffle ve pizzasıyla gençlerin damak tadına hitap ederek; midesini fethediyor. Özel ekmek makinesiyle (fırını) Batman’a bir ilki daha taşıyan bu nezih mekân, yemeğine göre garnitürleriyle de sizleri bekliyor. 

DÜNYA KAHVELERİ BURADA

Ziyaretçilerine bütün dünya kahvelerini sunan Life Point’in başlıca kahveleri; Kostarika, Kolombiya, Guatamala ve İrish Cream’dır.

Life Point’te Türk kahvesi (benim de hakikaten çok beğendiğim) ile limonata ve karışık ızgara en çok rağbet gören içecek ve yiyecekler arasındadır.

650 metre kare olan mekân, 45 personeliyle( profesyonel aşçılarıyla) 350 kişiyi ağırlayabiliyor.

ZENGİN DOKUSUYLA ÇOK İDDİALI

“Kurulum aşamasında farklı bir işletme kurmak istedik, bu doğrultudan yola çıktık” diyen Muzaffer Bey, zeminde kullandıkları ahşabın Batman’da hiçbir yerde olmadığını belirtiyor.

Yurt dışından ithal edilen gerçek bambu ağaçları sadece burada var. Avizeleriyle, çim halısıyla, ahşap kahverengi masalarıyla bordo ve turuncu renkleriyle birlikte yeşil, mavi, kahve tonlarında renklerin buluştuğu koltuklarıyla gerçek bambu ağaçlarıyla kitaplığıyla satranç takımıyla bir tabloyu andıran bu farklı ve nezih mekan, güler yüzlü, deneyimli ve temiz personeliyle 10.00–24.00 saatleri arası hizmet veriyor.

DÜNYANIN EN İYİ İTHAL MAKİNELERİYLE HİZMETİNİZDE

Oyun salonlarıyla da hizmet veren bu farklı mekânda yurt dışından ithal makinelerle stres atabilir ve eğlenebilirsiniz.

Dünyanın en iyi oyun makinelerinin Life Point’te olduğunu belirten Muzaffer Turan, bölgenin en iyi bowling salonuna sahip olduklarını yine gururla anlatıyor. Ayrıca Batman’da başka hiçbir yerde olmayan, salondaki “beyaz renkli C oturma grupları” içinizi ferahlatıyor.

Air okey, pop moto oyunu, sörf süminatörü ve 360 derce dönebilen Türkiye’nin 3. yarış süminatörü burada. 7 boyutlu sineması ve stres atmaya bire bir boks alanına da sahip ayrıca.

SABAH 09.30’DA KAPIDA BEKLEYEN MÜŞTERİLERİMİZ VAR

Muzaffer Bey, boks alanını bize gösterirken aklına gelen bir anısını da bizimle paylaşmayı unutmuyor. “Life Point, saat 10.00’da açılıyor. Bir sabah saat 09.30’da ben geldim. Ve baktım ki bir adam Batman Park’ın açılmasını bekliyor. Saat 09.00’da gelmiş. Yani tam bir saat beklemiş buranın açılmasını. Ben de onu uzaktan gözlemlemiştim. Burası açılır açılmaz binadan girdi ve direkt bu alana geldi. Boks makinesine tam 40 Tl koyup 80 vuruş attı. O anda adamın, bir şeylere ya da birilerine çok kızdığını, sinirlendiğini düşünmüştüm. 80 vuruş yaparak rahatlamıştır artık diye içimden de geçirmiştim”

OYUN ALANI GÜVENLİ

Çocuk oyun salonuyla hem ebeveynleri hem de çocukları düşünmeyi de ihmal etmemiş Life Point. Elektriği zeminden alan tehlikesiz çarpışan arabalar da burada. Böylece anne babalar gönül rahatlığıyla çocuklarını bu çarpışan arabalara bindirebilirler. Çocukların güvenli bir şekilde, sıkılmadan oyun oynayıp zaman geçirebileceği top havuzuyla da fark yaratıyor Life Point.

İLKLERE İMZA ATTI

Life Point ebeveynlerin rahat alışveriş yapması için Batman’da yine bir ilke imza atıyor. Nasıl mı? Çocuklarınızı güvenli olan bu top havuzu alanına belli bir ücret karşılığında bırakıyorsunuz. Telefon numaranızı ve zaman dilimini de bildirmek koşuluyla gönül rahatlığıyla oradan ayrılıp işlerinizle ilgilenebiliyorsunuz. 

RUHUNUZ BESLENECEK

Life Point! Adından da anlaşıldığı gibi gerçekten de “Yaşam Burada”

Tüm güzelliklerin barındığı sımsıcak bir mekan. Ailelerin, arkadaşların, dostların her meslek grubundan insanların kahvelerini yudumlarken hasret giderecekleri, duygularını paylaşacakları seçkin bir atmosfer. İçerisinde müziğin, çayın, kahvenin, tatlının, yemeğin, sohbetin, kahvaltının olduğu bu buluşma noktasına ilk fırsatta gitmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü ruhunuz beslenecek.

 

Foto: Yusuf KAVAK

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete