YENİ YERLER

MOBİLYADA ÖNCÜ İSİM “AKSOY MOBİLYA”

MOBİLYADA ÖNCÜ İSİM “AKSOY MOBİLYA”

MOBİLYADA ÖNCÜ İSİM “AKSOY MOBİLYA”
13-11-2014 19:10
Google News

Günümüzün modern dünyasında özellikle kent hayatında artık çok güzel evler, yapılar inşa edilmektedir. Hızlı değişime ayak uyduran Batman da, zengin mimarisi olan evler ve yapılara imza atmaktan geri kalmıyor. Ve tabi ki bu güzel ve gösterişli yapıların içini de doldurmak gerekiyor, öyle değil mi? İşte bu sebepledir ki; sayfamızda mobilya sektöründen bir isme yer vermek istedik. Bu bağlamda alanında gerçekten de kendini kanıtlamış çok seçkin, özel bir mağazaya; “Aksoy Mobilya”ya konuk olduk.

AKSOY MOBİLYA 1979’DA DOĞDU

Komando Caddesi’nde bulunan “Aksoy Mobilya”ya girdik. Mağaza sahiplerinden Seyfettin Aksoy’un güzel karşılamasıyla başlıyoruz mağazayı gezmeye ve tanımaya.

Seyfettin Aksoy, ilk olarak “babam 1979’da TPAO’dan emekli olduğu zaman bir mobilya mağazasını devraldı. Tabi mağazanın kendine ait bir ismi vardı. Biz o ismi kendi soyadımız olan Aksoy ismiyle değiştirdik. Böylece Aksoy Mobilya doğmuş oldu.” cümleleriyle sektördeki öykülerinin çıkış noktasını anlatıyor.

İLK YERİMİZ TEKEL CADDESİ’NDEYDİ

Mağaza sahiplerinden olan Aksoy, ilk mağazalarını Tekel Caddesi’nde açtıklarını belirtiyor. Daha sonra SSK Caddesi’ne taşındıklarını ve en son olarak da 2010 yılında şimdiki adresleri olan Komando Caddesi no: 14’teki yerlerine taşındıkları bilgisini veriyor.

FARKIMIZ KARMA OLMAMIZ

Seyfettin Aksoy’a Batman’da mobilya mağazasının, sayı olarak fazla olduğunu söylüyor ve kendilerinin diğer mağazalardan ne gibi farkları olduğunu soruyorum. Aksoy “Farkımız karma olmamız. Biz, Türkiye’nin her ilinden ürün getiriyoruz. Ama nasıl ürün? Öncelikle imalatçıya gidiyoruz ve ürünün iskeletini alıyoruz. Daha sonra o iskeleti biz tasarlıyoruz. Rengini, boyasını, kumaşını, süslemesini, aynasını vs. her şeyini biz tasarlıyoruz. Tasarladığımız bu ürünleri, patentini de aldığımız ve kendi markamız olan Aksoy adı altında Batman Halkı’na sunuyoruz. Dolayısıyla diğer mobilya mağazalarından farkımız budur. Bu şekilde çalışan bir mağaza da bırakın Batman’da; Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bile yok” özetiyle sektördeki farklarını anlatıyor.

Seyfettin Aksoy, karma ürünlerin yanı sıra; firmaların hazır ürünlerini de Batman halkına getirip sunduklarını belirtiyor.

 

HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Hizmette sınır tanımayan Aksoy Mobilya, siparişleri de değerlendirmeye alıyor. Seyfettin Aksoy “müşterinin istediği, hayal ettiği kendi çizimini, tasarımını da getirtiyoruz. Böylece hayallerini gerçekleştirmiş oluyoruz. Ya da beğendiği ürünün istediği rengi yoksa onu da getirtiyoruz. Yeter ki buraya gelen konuklarımız buradan güler yüzle, mutlu bir şekilde ayrılsın” sözleriyle müşteri memnuniyetinin önemini vurguluyor.

 

AMACIMIZ EN GÜZELİNİ YAPMAK

Kurulduğu günden itibaren izlediği başarılı pazarlama stratejileriyle sektörde kendine önemli bir yer edinen Aksoy Mobilya 3 katlı ve 3500 metrekarelik alanında zengin genç odası, yatak odası, oturma grubu, salon takımı ve yemek odası; farklı masa ve sehpa çeşitlerini bulundurmaktadır.

Mağazayı gezdikçe hayran kalmakla birlikte, artan şaşkınlığımı da Seyfettin Aksoy’dan gizleyemiyorum. Doğal olarak merak edip böyle farklı, alışılagelmişin dışında ürünler bulundurmanın sebebini soruyorum. Çünkü bunlarla uğraşmak gerçekten özveri ve sabır gerektiriyor. Yaratıcı ruha sahip olan aynı zamanda yenilikçi kimliği de olan Aksoy “biz farklı olmak adına uğraşıyoruz. Amacımız, yapmışken en güzelini yapmaktır. Buraya her yerde bulunan birkaç çeşit ürün getirip gelen alsın, demiyoruz. Mağazamıza gelen konuklarımızı, bir-iki tercih arasında bırakmıyoruz. Onlara nerdeyse sayısız seçenek sunuyoruz. Evet, yaptığımız iş çok zor. Ama önemli olan zoru başarmaktır” sözleriyle merakımı gideriyor.

ÜRÜNLERİMİZ AYNI ZAMANDA ERGONOMİK

Akıllı ve ilkeli pazarlama anlayışı, kaliteli ürün ve profesyonel kadrosu ile müşterilerinin yaşam tarzını farklılaştırmayı amaç edinen Aksoy Mobilya, tasarımdaki yenilikleri, sektördeki her aşamayı kontrol ve takip etmektedir. Buna mağazayı gezince ben kendim de şahit oldum. Ürünleri incelediğimde işlevlerinin dışında, ne kadar ergonomik olduklarını da gördüm. ( iki katlı bir ranzanın örneğin alt katı, aynı zamanda çok güzel bir kanepe halini de alabiliyor. Bunun gibi farklı şeyler çok fazla.)

HEDEFİMİZ EMİN ADIMLARLA İLERLEMEK

Müşteri ihtiyaçlarına cevap verecek kaliteli ve sürekli yeni ürünler sunmanın yanı sıra; ürünlerini, kalite çizgisinde uygun fiyatlarla müşteriyle buluşturmayı hedefleyen Aksoy Mobilya, bu hedefini aynı zamanda kendine prensip edinmiştir.

A’DAN Z’YE HER ŞEY VAR

Aksoy Mobilya’da, ev dekorasyonuna dair aklınıza gelebilecek her şey var. Farklı modellerde göz kamaştıran aynalar, bar sandalyeleri, abajurlar, avizeler, sehpalar, tablolar, dresuarlar, askılar, vazolar, saatler, eski antika diyebileceğimiz telefonlar ve ismini sayamadığım daha birçok ürün… Gramafon bile var. Sadece bunlar değil; mağaza, bayanların aksesuar merakını da unutmayıp onlara bu alanda da hizmet etmiş ve koca bir alanı ev aksesuarlarına ayırmış durumda.

Daima piyasa kontrolü ve takibi yapan mağaza sahibi Seyfettin Aksoy, hizmette yine sınır tanımıyor; tüm bu mobilya ve aksesuar çeşitlerinin yanında bir de bebek karyolaları, ütü masaları ve ev tekstili (yatak, yorgan, yastık ve yatak örtüleri) ürünlerini de sunarak Batmanlı hanımların yüzünü güldürüyor. Kısacası Aksoy Mobilya’da A’dan Z’ye her şey var.

ÜRÜNLER KALİTELİ AMA UCUZ

Bu devasa mağazayı gezerken; bir taraftan da Seyfettin Aksoy’a çaktırmadan fiyatlara baktım. Ve fiyatların öyle uçuk olmadığını; kalitesine göre çok normal fiyatlarda olduğunu gördüm.

AKSOY MOBİLYA’YLA HAYALLERİNİZİ SÜSLEYİN

O yüzden en kısa zamanda hatta ilk fırsatta Aksoy Mobilya’ ya uğramanızı tavsiye ediyorum. Eğer kaliteyi arıyor ve istiyorsanız Aksoy Mobilyadan şaşmayın. Çünkü değişen ihtiyaçlarınız doğrultusunda her zaman esnek, öncü ve yaratıcı çözümlerle yaşamınıza değer katacaktır “Aksoy Mobilya”.

O zaman durmayın ve hayallerinizi süslemek üzere rotanızı “Aksoy Mobilya” ya çevirin.

“Aksoy Mobilya” güler yüzlü ve deneyimli personeliyle, 08.30–19.00 saatleri arasında sizleri bekliyor.

 

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete