YENİ YERLER

MUTLAKA GİDİN, GÖRÜN, TADIN

Çünkü Aşbaz, bildiklerinizden çok farklı. Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemizde bu hafta, çiçeği burnunda, lezzet kokan bir mekânı tanıtacağız. Gültepe Mahallesi Elit Düğün Salonu yanında Aşbaz Et Lokantası’ndayız. Mekan Sahibi Emrah Karadaban tarafından ağırlanıyoruz.

MUTLAKA GİDİN, GÖRÜN, TADIN
15-08-2019 19:41
Google News

BİLDİĞİNİZ MEKÂNLARDAN ÇOK FARKLI
Tasarımı ile Aşbaz, iç açan, göz dolduran bir mekân. 700 metrekare alanda, 2 katlı geniş ve ferah binası ile ilgi çekiyor. 2 katlı binanın her köşesi, özenle dizayn edilmiş. Renkli masa ve koltuklar, canlılık katmış. Duvarlar, kurutulmuş dolmalık biber ve patlıcanlarla hareketlendirilmiş. 2. katın orta yerinde, koca bir ağaç kütüğü ile kolon yapılmış. Ağaç ve çiçeklerle adeta duvarlar ortadan kalkmış, koca bir çiçek bahçesi oluşturulmuş. İçeride slow bir müzik. Tam sohbet edip, ruh dinlendirmelik…
 

HAYALİMDEKİ MEKÂNI TASARLADIM
İç konsept, tasarım ve dizayna tam not veriyoruz. Mekan Sahibi Emrah Karadaban gururlanıyor ve diyor ki “Hayalimdeki mekanı tasarladım” Mesleğine aşık biri. Türkiye’yi karış karış gezmiş, Avrupa’da bulunmuş, dünyayı görmüş biri. Ufku geniş biri. Yenilikleri seviyor belli. Memleketi Batman’da mesleğini sürdürmek istemiş. Oturmuş, planlamış, yazmış, çizmiş. Hayalindeki mekânı Aşbaz’la hayata geçirmiş. Ailece yemek sektöründe Karadaban Ailesi. Bu yüzden epey de tecrübeli. 
 

30 TECRÜBELİ PERSONELLE HİZMET VERİLİYOR
Aşbaz Et Lokantası’nda tecrübeli ve güler yüzlü bir personel kadrosu oluşturulmuş. Müşteri memnuniyetinden ödün vermediklerini belirten Karadaban “Aşbaz’da tecrübeli 30 personelimiz var. Personellerimiz, gelen müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamak için canla başla çalışıyor. Güler yüzlülük, öncelikli prensibimiz” diyor ve söyleşimizi “Müşterilerimiz bizden razı” diyerek cümleleri ile taçlandırıyor.
MENÜDE YOK YOK
Zengin menüsü ile de bizden tam not alan mekânda haşlama, kuru fasulye, pilav, bulgur, kavurma, lahmacun, pide, pizza, güveç, mantar, fırın ağzı, sebzeli kebap, hünkârbeğendi, ızgara çeşitleri ve daha onlarca yemek çeşidi bulabiliyorsunuz. Yemekler, usta aşçılar tarafından, hijyen bir mutfakta pişiriliyor, lokantanın ortasında bulunan cam tezgahta görsel şölene dönüşüyor. Mezeler çok çeşitli. Yayık ayran, şalgam, sıcak ve soğuk içeceklerin tümü kalite kokuyor. Yemekler için sebzeler, Batman’ın köylerinden, etler ise kentin tanınmış marka kasaplarından temin ediliyor. Bu yüzden yemekler hem lezzetli hem sağlıklı oluyor.
FİYATLAR KORKUTMASIN
Hijyeni, lezzeti ve kalitesiyle dikkat çeken mekânımız, haftanın 7 günü 09.00–00.30 saatleri arasında açık. Aile bölümü ve geniş salonuyla bu seçkin mekân, fiyatlarıyla da her kesime hitap ediyor. Çocuklar için bahçede kurulu olan oyun parkı, rahatlıkla yemek yemenize de olanak sağlıyor.
SONSÖZ’DEN SELAM GÖTÜRÜN
Herkesin mutlaka gezip, görmesi ve tatması gereken bir mekan burası. Kendinizi özel hissedebileceğiniz ender yerlerden biri. Sosyal medyadan @asbazetlokantasi takip edebileceğiniz mekâna 0488 213 38 28 – 0552 361 38 28 numaralı hattan ulaşabilir, Sonsöz’ün selamlarını ileterek bazı sürprizlerden faydalanabilirsiniz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete