YENİ YERLER

NİFTY CENTER’DE YAŞAM VE GÜZELLİK BİR ARADA

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemiz için yine yollardayız.

NİFTY CENTER’DE YAŞAM VE GÜZELLİK BİR ARADA
19-11-2016 17:02
Google News

Muhabirimiz Yusuf Kavak ile birlikte, Belde Mahallesi 3264 Sokak No: 3’te kısacası Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Cafe Special karşısında 3 ay önce hizmete açılan Nifty Center Yaşam ve Güzellik Merkezi’nin kapısını çalıyoruz.

BURADA GÜLERYÜZLE KARŞILANACAKSINIZ

Veysel Yıldırım, güler yüzlü bir yönetici. Kapıda karşılıyor bizi. Sonrasında kız kardeşi Emine Yıldırım ile tanışıyoruz. 8 Ağustos 2016 tarihinde hizmete açılan çiçeği burnunda mekânı adım adım gezdikten sonra başlıyoruz koyu mu koyu bir muhabbete.

WAOOWW…

Nifty’nin kelime anlamından başlıyoruz sohbetimize. Nedir Nifty? Şaşırdığınızda, muhteşem ötesi bir şey gördüğünüzde, büyülendiğinizde kullandığınız “waooww” kelimesi var ya, Nifty tam olarak bu işte. İsminden de anlaşılacağı üzere şaşırtmak ve hayal ötesine götürmek amacıyla yola çıkmış Nifty. “Güzellik merkezlerinin dolup taştığı Batman’da, farklarımızla öne çıkacağız, iddialıyız” diyor Emine Yıldırım.

NELER VAR NİFTY’DE?

Nifty; güzellik ve yaşam merkezi. Bu yüzden güzellik ve yaşama dair aradığınız her şey var burada. Lazer epilasyon, saç ekimi,  kıl tekniği ile kaş ekimi, PRP, Ozon Sauna, Cilt Bakımı, Kuaför Merkezi, Manikür-Pedikür, Varis Ameliyatı, uzman bir kadro ile yapılıyor Nifty’de.

“EN İDDİALI OLDUĞUMUZ ALAN: LAZER EPİLASYON”

Lazer epilasyon işlemlerinde iddialı olduklarının altını çiziyor Emine Hanım. Birkaç gün sonra Lazer Epicer cihazları geliyormuş, yoldaymış. Bu cihaz ile 6 seansta tüylerinize “elveda” diyorsunuz. Diğer cihazlarla bu süre, 8–12 seansa kadar çıkıyor oysa. Ayrıca Lazer Epicer, uzaktan atış yaptığı için tene değmiyor ve daha sağlıklı.

OZON İLE HEM YARALARINIZDAN HEM DE KİLOLARINIZDAN KURTULUYORSUNUZ

Nifty’nin en büyük farkı, Ozon Sauna… Kabin görünümünde olan cihazı büyük bir titizlikle inceliyoruz. Ozon Sauna ile hem kilolarınızdan hem de cilt yaralarınızdan kurtulabileceğinizi söyleyen Emine Hanım “Cildin altında bulunan kan, damar, yağ doku ve lenf damarlarına giren oksijen vücudun daha sağlıklı olmasını sağlar. Lenf damarlarına giren bol oksijen ile vücutta dolaşım ve taşıma işleri hızlanır böylece vücuda zararlı bütün toksinler, atık maddeler, ödem, virüs, mantar, bakteri ve vücuda zararı olan birçok madde vücuttan dışarı daha hızlı ve çok atılır. Kana geçen bol ve daha yüksek enerjili oksijen ile kan değerlerinin kalitesi artar ve bu daha sağlıklı ve enerjik hissetmemizi sağlar. Lenfatik sistemi hızlandırarak vücuda detoks etkisi verir, fazla ödemlerin atılmasını sağlayarak kilo vermede etkili olur, lenfatik sistemin hızlanmasıyla enfeksiyon yapıcı yabancı maddeler atıldığı için hastalıklardan korunuruz, kan dolaşımı hızlandığı için selülitler azalır, cilt güzelleşir, varisler yok olur, eklem ağrıları azalır, romatizmal hastalıklar en aza indirgenir, yaşlanmayı geciktirir, stres-gerginlik-sinirlilik halleri kaybolur. Bu yöntemde seans sayısında bir sınırlama yoktur. Kişinin ihtiyacı kadar bu seanslara devam edilebilir” diyor.

103 KİLODAN 92’YE DÜŞTÜ, AYAĞI KESİLMEKTEN KURTULDU

Ozon Sauna Cihazı ile mucizelere şahitlik ettiklerini söyleyen Emine Hanım “Bir hastamız, 15 seansta (1,5 ayda) 103 kilodan 92 kiloya düştü. Şeker hastalığı nedeniyle ayağında derin yaralar oluşan ve ayağı kesilme tehlikesi geçiren hastamız ise Ozon Sauna sayesinde cilt yaraları ile vedalaştı ve ayağı kesilmekten kurtuldu” diyor.

VARİS AMELİYATI, UZMAN KADRO TARAFINDAN YAPILIYOR

Nifty’de varis ameliyatlarının, başarılı hekim kadrosu tarafından yapıldığı bilgisini veren Emine Hanım, kıl tekniği ile yapılan kaşların ise orijinal kaşlardan farksız olduğunu anlatıyor ve kıl tekniği ile kaş yapımı için özel bir ekip kurduklarını sözlerine ekliyor.

BİTKİSEL ÜRÜNLER, BİN DERDE DEVA

Nifty’inin duvarlarını süsleyen bitkisel çay, kahve ve sabunlar hakkında bilgi alıyoruz Emine Hanım’dan

Gano Cafe’nin, ülser, reflü, kabızlık, mide yanması ve mide ekşimesine karşı fayda gösterdiğini söylüyor.

Gano Cafe Classic’in, diabette kan şekerini dengelediği, bağırsak ve karaciğer iltihaplanmalarını önlediği, depresyonu önlediği,

Gano Cafe Mocha (Kapuçino)’nun, sinir, bitkinlik, unutkanlık, stres ve dalgınlığını giderdiği, zihni açtığı,

Gano Shokolede (sıcak içecek)’nin, kilo kontrolü yaptığı, kas ve kemikleri geliştirdiği,

Gano Seaf Çay’ın, karaciğer yağlanmasını önlediği, vücuttaki toksinleri attığı,

Gano Derma Go (Kapsül)’nun, tansiyon, astım, damar tıkanıklığını önlediği ve hücreleri yenilediği,

Gano Excellium’un, bağışıklık sistemini güçlendirdiği, toksinleri attığı ve kanın oksijen seviyesini arttırdığı,

Gano Soap’ın, keçi sütü (anne sütüne) eşdeğer olduğu, mantar, egzama ve sedef hastalığına iyi geldiği,

Gano Diş Macunu’nun, dişlerdeki sarılığını yok ettiği, ağız kokusunu giderdiği, diş kanamasını önlediği ve dişleri beyazlattığı,

Gano Botox Sabunu’nun ise kırışıklıklarını, güneş ve doğum lekelerini giderdiği, cildi beyazlattığı bilgisini veriyor Emine Hanım.

RANDEVU SİSTEMİYLE BEKLEMEYE SON

Randevu sistemi ile konuklarını ağırlayan ve üyelik kaydı alan Nifty, bu sistem sayesinde beklemeye son veriyor. 220 metrekare alanda,  hijyenik bir ortamda hizmet veriyor ve fiyatlar konusunda da müşteri memnuniyetini sağlıyor. Erkeklerin de bakım ve güzellik konusunda kadınlar kadar ilgili olduğunu söyleyen Emine Hanım “Müşteri mahremiyeti açısından konuklarımızın bilgilerini kimseyle paylaşmıyoruz” ifadelerini kullanıyor.

KUAFÖRÜMÜZ, HİZMETİNİZDE

Nifty Center’de güzellik ve bakım işlemlerinizi yaptıktan sonra kuaföre geçiş yapıyorsunuz. 3 deneyimli personelin çalıştığı kuaförde, saç tasarımı, saç bakımı, saç kesimi, çıtçıt, tesettür, makyaj, kaş-bıyık alımı, takma kirpik, manikür-pedikür işlemleri yapılıyor ve en önemlisi, gelinler burada özenle hazırlanıyor.

5 ADIMDA CİLT BAKIMI

Sohbetimizin sonunda, Estetiysen Gamze Fırat tarafından cilt bakımına alınıyoruz. 5 adımda uygulanan cilt bakımını, detaylıca anlatıyor Gamze Hanım. İlkin cildi temizliyor Gamze Hanım. Bitki içerikli ürünleri cilde uyguladıktan sonra temizleme fırçası ile emilmesini sağlıyor. Cildi temizledikten sonra buhar makinesi ile nem kazandırıyor ve gözenekleri açıyor. Bu sırada elindeki ince alet ile sıkma işlemi yaparak cildin alt tabakasındaki yağları alıyor. Daha sonra uyguladığı maskeyi ciltte 15 dakika beklettikten sonra soyma işlemi ile atıyor ve cildin nefes almasını sağlıyor. Yumuşaklık ve parlaklık kazandırdığı cilde güneş kremi sürerek lekelere karşı önlem alıyor ve cilt bakımı işlemini tamamlıyor.

NİFTY, SİZİ BEKLİYOR

Güzellik ve Yaşam Merkezi olarak hizmet veren Nifty Center, konuklarını bekliyor. Batman Sonsöz’ün selamlarını ileterek ekstra indirimlerden faydalanabileceğiniz mekâna 0488 221 13 58 ve 0531 692 98 79 no’lu hattan ulaşabilirsiniz…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?