YENİ YERLER

O KADIN BURAYA GELECEK…

İddialı insanları severim.

O KADIN BURAYA GELECEK…
23-08-2016 13:09
Google News

İşlerini en iyi şekilde yaptıklarının verdiği güvenle “ben en iyisiyim” deme cesaretine erişirler. MD de öyle bir yer. Buram buram iddia kokuyor. “Ben En İyisiyim” diye ufak ufak fısıldıyor kulağınıza. Batman Park AVM’nin zemin katında (-1) bulunan MD Bayan Kuaförü’nün konuğu oluyoruz. Genç ortaklar Devran Kapucu ve Mustafa Yalçın tarafından güleryüzle karşılanıyoruz.

GENÇ ORTAKLAR İŞ BAŞINDA

MD, 1 sene önce kapılarını açtı Batmanlı hanımlara. 1 sene oluyor açılalı ama neredeyse 15 yıllık tecrübeden doğan bir yer burası. Genç ortaklar Devran Kapucu ve Mustafa Yalçın, yıllardır bu işi yapıyor Batman’da. Yılların verdiği tecrübeyi bir araya getirip MD’yi açıyorlar son olarak. Zelal Övey ve Kübra Kapucu da MD’nin hatırı sayılır personellerinden. 6 deneyimli personel, sizin için işbaşında. Anlayacağınız burada saç ve güzelliğiniz, emin ellerde…

SAÇ KESİMİ VE AĞDA…

MD’yi bu sektörde “en iyi” yapan şeyin ne olduğunu biliyor musunuz? Çünkü sadece “en iyi” yapabildikleri şeyi yapıyorlar. “Her şeyi yapmak zorundayım” anlayışı ile değil, “En İyisi Olmalıyım” diyerek çıkmışlar yola. Saç kesimi, çıtçıt, kaynak, saç bakımı, manikür, pedikür ve ağda… Baştan sonra yenilenerek ve güzelleşerek çıkıyorsunuz MD’den…

“GELİNLERİMİZ BURADA HAZIRLANIYOR”

Kadınlar her zaman güzel görünmek isterler elbette. Ancak düğün günleri bir başka… güzellik isteği tavan yapıyor bu özel günde. MD bu anlarda da yanınızda. Gelinlerimiz burada özenle hazırlanıyor. Ayrıca kına, nişan, mezuniyet balosu gibi günlerde de saç ve makyajınızdan tutun manikür pediküre kadar bütün işlemler başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

MD’NİN FARKI, FARKLI OLMASI

Batman’da kadın kuaförlerinin sayısı artıyor hızla. Ama bu, hepsinin iyi olduğu anlamına geliyor mu sizce? Kesinlikle Hayır! Oysa kadınlar, her zaman en iyisine layıktır. İşte bu yüzden MD’ye gelmelisiniz. Çünkü MD, elit ve profesyonel bir yer. Saç kesimi dahi yapacak olsanız, yüz şeklinizden tutun, tarzınız ve stilinize göre şekilleniyor kesiminiz. Baştan savma iş yapmak yok burada.

ÜRÜNLER, KALİTE KOKUYOR

Bir kuaförde en fazla dikkat ettiğim şeydir; kullanılan malzemeler. Saç boyasından tutun, kullanılan ağdalara kadar her şey kaliteli olmak zorunda. MD’yi sorguluyorum. “Hangi ürünleri kullanıyorsunuz?” (Marka isimleri yazmamakla beraber) Sayın Kapucu’danİşimizi en iyi şekilde yapmamızın bir nedeni de buna bağlı. Kaliteli ürünler kullanarak müşteri memnuniyetini arttırıyoruz. Saç boyalarımız, saça zarar vermenin aksine besleyici özelliğine sahip. Bütün malzemelerimizi, dünyanın en iyi bilinen markalarından sipariş olarak getirtiyoruz” yanıtını alıyoruz.

O KADIN BURAYA GELECEK ÇÜNKÜ…

MD’nin kapısında görüyorum “O Kadın Buraya Gelecek” yazısını. “Nereden çıktı bu?” diyorum. Sayın Kapucu “O kadın buraya gelecek dememizdeki kasıt, her kadının buraya mutlaka geleceğine olan inancımızdır. Çünkü kadınlar, her zaman en iyisine layıktır.  Ve biz en iyisiyiz. Bu yüzden her kadın MD’ye mutlaka gelecek” yanıtını veriyor.

MD, IŞIL IŞIL BİR YER

Sohbetimiz sırasında ufak ufak göz gezdiriyorum MD’de. Raflarında tertemiz havluları, hijyen kokan ortamı ve ışıl ışıl mekanı ile içinizi açıyor MD. Çayınızı, kahvenizi yudumluyorsunuz, o sırada saç kesiminizi veya fönünüzü yaptırıyorsunuz. Sıcak ilgi, memnuniyetinizi arttırıyor haliyle…

“AMACIMIZ, ÇITAYI YÜKSELTMEK”

MD’nin misyon ve hedeflerinden bahsediyoruz. MD’nin, ihtiyaç üzerine doğduğunu söyleyen Sayın Yalçın “Batman’da ciddi manada kalite kokan bir kadın kuaförüne ihtiyaç vardı. Batman Park AVM’deki boşluktan da hareketle MD’yi burada açtık ama bütün hanımların hizmetindeyiz. Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim; biz farklıyız. MD’ye geldiğinizde bunu anlayacaksınız” ifadelerini kullanıyor.

MD’YE BEKLENİYORSUNUZ

Gezdik, gördük, inceledik. MD, benim favorim. Eminim ki siz de seveceksiniz. MD’de ekstra indirimlerden faydalanmak istiyorsanız Batman Sonsöz’ün selamlarını iletmelisiniz. Ayrıca 0553 578 84 48 no’lu hattan da MD Baya Kuaförüne ulaşabilirsiniz…

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete