YENİ YERLER

ÖZEL HİSSETİREN BEYAZ MELEK GELİNLİK VE KUFÖR SALONU

Beğenilmek herkesin en büyük isteğidir. Özellikle biz kadınlar, her bakımdan kendimizi daha güzel görmek isteriz.

ÖZEL HİSSETİREN BEYAZ MELEK GELİNLİK VE KUFÖR SALONU
23-04-2015 19:22
Google News

Bunun için de imkanlarımız dahilinde bakımlar yaptırır, hoş görünmek için farklı yollar deneriz. Bu yollardan bir tanesi de saçlarımızdır. Saçımızı uzatır, kısaltır, farklı kesimler yaptırırız. Rengini değiştirir, düzleştiririz. Tüm bu işlemleri tabi ki kuaförde yaparız. Beyaz Melek Gelinlik ve Kuaför Salonu da bu kuaförlerden bir tanesidir.

2011’DE BATMANLI KADINLARLA TANIŞTIK

Havaların da ısınmasıyla düğünlere ağırlık verilince bu haftaki sayfamızda tanıtım sırasını, kuaför ve gelinlik sektörüne ayırdık. Çankaya Pasajı’ndan ikinci kata çıkıyor “Beyaz Melek”in kapısından içeri giriyoruz. Çok sıcak bir karşılamanın ardından kahvelerimiz eşliğinde, salon kurucularından olan Medine Yıldız’la başlıyoruz röportajımıza.

“Beyaz Melek” Halis ve Medine Yıldız kardeşler tarafından, 2011 yılında hizmete açılarak Batmanlı kadınlarla tanışıyor.

“BEYAZ MELEK” İSMİ BİZİ TAMAMLADI

İlk olarak salona verilen “Beyaz Melek” isminin anlamını merak ediyor ve Medine Yıldız’a bunu soruyorum. Yıldız “Melek, gelinlik birimine bakan kız kardeşimin adı. Başına beyaz sıfatını getirmemizin nedeniyse beyazın; saflığı, güvenilirliği, temizliği ve aydınlığı çağrıştırması, bu anlamları taşımasıdır. İkinci bir nedeni, gelinlik satışı da yapıyoruz. Gelinlikler de beyaz olduğundan bu ismin mağazamıza yakışacağını, bizi tamamlayacağını düşündük.” şeklindeki yanıtıyla merakımı gideriyor.

HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRMEDE KATKIDA BULUNUYORUZ

Röportajımız esnasında, işini ne kadar çok sevdiğini anladım Medine Yıldız’ın. Bunun sırrını sorunca Yıldız “Belki klasik bir deyim olacak ama genç kızların, kadınların hayalini gerçekleştirmelerinde biz de burada katkıda bulunuyoruz. Her genç kızın hayalinde, gelinlik giymek var; biz buna ön ayak olarak mutluluklarına ortak oluyoruz. Bu da bizi, en az buraya gelen konuklarımız kadar mutlu ediyor.” karşılığını veriyor bana.   

“BEYAZ MELEK”İ YARATTIK           

“Beyaz Melek” hikayesinin esin kaynağını yani çıkışını merak ediyorum. Öyle ya bu işi yapmak; hem gelinlik hem de kuaför işini bir arada yürütmek çok akıllıca bir fikirdir. Medine Yıldız “Kuaförlükte 12 yılımı devirdim. Burayı açtığımda 9 yıllık kuafördüm. Dolayısıyla bu işte kendimi yeterli görüyordum. Ve artık kendi yerimi açmak, kendi ayaklarım üzerinde durmak istedim. Gelinlik kısmı da kız kardeşim yapıyordu bu işi. Biz de neden birlikte çalışmayalım dedik ve ‘Beyaz Melek’i yarattık.” cümlelerini kuruyor.

EVİNİZE MUTLU VE HUZURLU GİDİN!

İşletme kurucusu Yıldız, bu iki alanı bir arada yürütmenin, gelen konukları için de çok büyük kolaylık olduğunu dile getiriyor ve ekliyor. “Düğün telaşını hepimiz biliyoruz. Özellikle damatlar, bu durumdan oldukça memnun. Gelinlik bakmaya geldiklerinde, gelinliklerini seçtikten sonra bir de kuaförü aradan çıkarmış oluyorlar. Böylece hem zamandan kazanmış oluyorlar hem de paket şeklinde olup daha uygun fiyata işlerini hallediyorlar. Daha ne olsun? Bundan sonrası onlara, mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerinin yolunu tutmak kalıyor. Seçtikleri gelinliğe göre saç veya tesettür (örtülü gelinler için) modeline de karar verip öyle buradan ayrılmış oluyorlar.”

KENDİNİZİ DAHA ÇOK SEVECEKSİNİZ!

 

“Beyaz Melek”te modern ve klasik topuzların yanı sıra farklı ve şık tasarımlarla saçlarınızı kestirebilirsiniz. Kirpik, postij, çıtçıt vb. getirdiğiniz takdirde, bu işlemlerinizle birlikte ağda, makyaj ve fön işlemlerinizi de burada gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Böylece  “Beyaz Melek”e geldikten sonra kendinizi daha çok seveceksiniz.

Gelinlik birimindeyse birbirinden şık tasarımlarda, gelinliklerin yanı sıra farklı renk ve modellerde, nişan elbisesi ve bindallı da bulabilirsiniz.

YETER Kİ KADINLAR MUTLU OLSUN!

İstenilen kesimi ve saç modellerini yapmakla birlikte Yıldız, türbanda da oldukça iddialı olduğunu belirtiyor. Bunu özellikle dile getiren Yıldız örtülü gelinlere “Türbanda iddialıyım: Farklı ve şık tasarımlarımla gelinliğin veya elbisenin modeline göre türban da bağlıyorum. Ayrıca kapalı gelinlerimiz için alternatifler yaratabiliyoruz. Beğendikleri gelinliklere ek kol, askı, duvak vb. aparatlar takabiliyoruz. Gelinlerimizin istedikleri gelinliği giymeleri adına her türlü imkanı zorluyor, onları memnun ediyoruz. Yeter ki kadınlar, gelinler mutlu olsun!” şeklinde bir çağrıda bulunuyor.

O GÜN DAKİKALARCA AĞLAMIŞTIM

Farklı farklı hikayelere şahit olduğunu belirten Medine Yıldız, kendisini derinden etkileyen bir hikayeyi bizimle paylaşmak istiyor. Yıldız heyecanlı bir şekilde başlıyor anlatmaya “Geçen yıl bir gelini hazırladım: Saçını, makyajını yaptım. Gelinliğini giydirdik. Kırmızı kuşağını bağlaması için erkek kardeşinin gelmesini bekledi. Kısa bir bekleyişten sonra kardeşi geldi, kuşağı eline aldı ve beline bağladı. Birbirlerine sarıldıkları esnada başladılar ağlamaya. İki kardeş son bir yıldır küslermiş, konuşmuyorlarmış. Bunu öğrenince başladım ben de ağlamaya. Hiç unutmam; dakikalarca ağlamıştım o gün. İnanılmaz etkilenmiştim o iki kardeşin duygusal anlarından.”

BURADA MEMNUNİYET ÖN PLANDA

İşletme kurucusu Yıldız Batman’da kuaför çok diyor, ardından “Burada kuaför çok, bu bir gerçek. Fakat burada bir aile, bir ev ortamı var. Buraya gelen konuklarımız, kendilerini evlerinde gibi hissediyorlar. Gülen yüzümüz var. En önemlisi memnuniyet ön planda burada. Dolayısıyla Batmanlı kadınlarımız, bizi tercih ediyor ve yalnız bırakmıyor.” eklemesini yapıyor.

SICAK BİR ATMOSFER HAKİM

 “Beyaz Melek”in kuför bölümünde, mütevaziliğin verdiği sıcak bir atmosfer hakim. Laminant zemine krem renginde duvarlar dikilmiş. Duvarların tavana yakın kısmında ve bazı bölümlerinde kiremit rengine yer verilmiş. 4 masa kurulmakla birlikte siyah renkli koltuklar tercih edilmiş.

BURADA AİLE GİBİYİZ

Ben sizler için fiyatları da sordum. İşletme sahibi Medine Hanım fiyatların çok uygun olduğunu dile getiriyor ve “Buraya gelen konuklarımızla aile gibiyiz, arkadaş gibiyiz. Hizmete açıldığımız günden beri, bizi tercih edip bizden vazgeçmeyen müşterilerimiz var. Özellikle damatlar için çok uygun oluyor. Hem nişan, kına ve gelinlik hem de kuaför… Hepsi bir arada olunca paket gibi oluyor ve çok uygun fiyata geliyor.” cümlelerini ekliyor.

HAYDİ O ZAMAN ÖZEL HİSSETMEYE!

“Beyaz Melek” 08.30-19.00 saatleri arası hizmet vermekte olup yoğunluk olduğu zamanlarda, çalışma saatlerini daha da uzatabiliyor. Kuaför ünitesi, salı günleri dışında her gün açık. Gelinlik birimiyse her gün açık olmakla birlikte, sizlere hizmet etmeyi beklemektedir.

O halde sizler de bu hizmetten faydalanmak için Bankalar Caddesi Çankaya Pasajı 2. katta bulunan “Beyaz Melek”i tercihleriniz arasına koyuyorsunuz. Neden mi? En güzel günlerinizde sizi herkesten farklı ve özel kılacak saç modelleriyle size hizmet vereceği için. Haydi o zaman özel hissetmeye!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete