YENİ YERLER

SAATTE MARKA İSİM: DOĞAN SAATÇİLİK

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için size zamanın kıymetini hatırlatacak saatlerle dolu bir mekâna konuk oluyoruz.

SAATTE MARKA İSİM: DOĞAN SAATÇİLİK
29-12-2016 17:46
Google News

Turgut Özal Bulvarı Öğretmenler Evi karşısı Kaya Plaza altında bulunan Doğan Saatçilikte İşletmeci Mehmet Sait Doğan tarafından karşılanıyoruz. Güleryüzlü bir işletmeci Sayın Doğan.

1995’TEN BERİ…

Mağazamızın serüveni, 1995’li yıllardan başladı. Doğan Ailesinin soyadını taşıyan mağazamız, ilk şubesi ile 2000 İş Merkezi altında Mehmet Sait Doğan’ın abisi tarafından açıldı. Ağabeyine yardım etmek için sık sık mağazaya gelen Mehmet Sait Doğan, henüz küçük yaşlarda başladığı esnaflık tecrübesini, dükkânı devralarak büyüttü. 1995 yılından bu yana saat sektöründe Batman halkına hizmet veren Sayın Doğan, edindiği tecrübe ile memnuniyeti üst seviyeye çıkarıyor.

4 MAĞAZA İLE HİZMET VERİYOR

1995’ten bu yana Batmanlılara hizmet veren ve kentin markası haline gelen Doğan Saatçilik, tek mağaza ile yetinmedi ve bugüne kadar kentin farklı güzergâhlarında 4 mağaza açtı. 21 yıldır Batmanlılara hizmet vermekten gurur duyduklarını belirten Sayın Doğan, ilk mağazamız 200 İş Merkezinde açılmakla birlikte halen faaliyettedir.  2. Şubemiz Gülistan Caddesi, 3. Şubemiz Turgut Özal Bulvarı Çömçe Lokantası Karşısı, 4. Mağazamız ise Öğretmen Evi karşısında, siz değerli Batman halkını beklemektedir” diyor.

MODERN VE ŞIK ÜRÜNLER BURADA

Öğretmen Evi karşısında, 60 metrekare alan üzerinde hizmet veren Doğan Saatçilikte ufak bir gezinti yapıyoruz. (Bir kez daha emin oluyoruz) siz de benim gibi saate meraklı biriyseniz, Doğan Saatçilik ilk adresiniz olmalı. Mağazanın rafları şık ve modern saat çeşitleri ile süslenmiş. Gözünüzü saatlerin sergilendiği raflardan alamıyorsunuz. Her cebe ve her zevke uygun saatleri bir arada bulabiliyorsunuz.

MARKA SAATLER, 2 YIL GARANTİYLE BURADA

Dünyaca ünlü marka saatlerinin Doğan Saatçilikte bulunabileceğini söyleyen Sayın Doğan “Mağazamızda Tıssot, Seiko, Dıesel, Calvin Klein, Casıo, Tomy Hılfıger, Fossıl, Guess, Swatch, Romanson, Adidas, Quantum, Skagen, Momentus, Slazenger ve Cerrutı gibi dünyaca ünlü markalar mevcuttur. Saatlerimiz 2 yıl garantilidir. Kesin sahte saat satmayız ve satmayacağız. Doğan Saatçilikte bay, bayan, çocuk ve cep saatlerimiz var. Fiyatlarımız uygundur, müşterilerimiz her kesime uygun saati burada rahatlıkla bulabilir” diyor.

10 OCAK’A KADAR DEV YENİ YIL KAMPANYASI: % 35 İNDİRİM

Yıllardır Batmanlılara hizmet vermekten mutluluk duyduklarını dile getiren Sayın Sait Doğan, dev bir kampanyanın müjdesini veriyor. Yeni yıla özel indirimlerle müşterilerinin yüzünü güldüren Sayın Doğan “Yeni yılda müşterilerimiz, sevdiklerine saat hediye edebilsin diye tüm saatlerimizde yüzde 35’e varan indirimler uyguladık. İndirimimiz 10 Ocak 2017’ye kadar devam edecek. Dünyaca ünlü marka saatleri indirimli fiyattan almak isteyen müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz” dedi.

SAHTE SAATLER ZARARLI

Sahte saat kullanılmaması yönünde vatandaşları uyaran Sayın Doğan “Uzman hekimler tarafından yapılan araştırmalar sonucunda sahte saatlerin zararlı oldukları tespitine rastlanmıştır. Sahte saatte kullanılan malzemelerin cilde rahatsızlık verdiği hatta kansere yol açtığı gözlenmiştir. Bu yüzden vatandaşlarımızı uyarıyoruz sahte saat takmayalım. Kaliteli orijinal saat kullanalım” ifadelerini kullanıyor.

HEDEF BÜYÜK: “TÜRKİYE MARKASI OLACAĞIZ”

Batman’da marka olduklarını söyleyen Sayın Doğan “Biz çok şükür Batman’da bize duyulan güvenle Batman markası olduk. Hedefimiz Türkiye markası olmak ve diğer şehirlerimizde Doğan Saatçilik Mağazalar zinciri açmak. İnşallah bunu halkımızın bize verdiği güven sayesinde başaracağız” ifadelerini kullanıyor.

TÜM SAATLER TAMİR EDİLİR

Doğan Saatçilikte saat satışının yanı sıra saat tamiri de yapılıyor. Bütün saatlerin tamir ve onarımının, özenle yapıldığını söyleyen Sayın Doğan “Burada saat satışın yanında Saat tamirciliği de yapılmaktadır. Saat kordonu değişikliği, cam değişikliği, pil ve diğer tamiratları da yapılmaktadır” diyor.

SONSÖZ’ÜN SELAMINI İLETENLERE EKSTRA İNDİRİM

Doğan Saatçilikte Yeni Yıla özen dev indirimlerden faydalanmak istiyorsanız bir an evvel mağazamızın yolunu tutmalısınız. Ama yüzde 35’lik indirimin üzerine ekstra bir indirim daha istiyorsanız, Batman Sonsöz’ün selamlarını iletiniz. Mağazamızda bulunan ürünlerle ilgili bilgi almak isteyenler 0488 214 56 90 ve 0538 876 90 26 no’lu hattı arayabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete