YENİ YERLER

ŞEHPA

HER ŞEYİ BULABİLECEĞİNİZ BİR MAĞAZA: ŞEHPA

ŞEHPA
11-08-2014 18:15
Google News

Merhaba Sonsöz Gazetesi okurları.

Bu haftaki “Yeni Yerler Yeni Mekânlar” adlı köşemizde, yine gözde yerlerden biri olan ve her şeyi bulabileceğiniz bir mağazayı “Şehpa”yı sizlere tanıtacağım.

2007’DE BATMANLILARLA TANIŞTI

Üç katlı binasıyla hizmet veren Şehpa,1800 metre kare alan üzerine inşa edildi.

Kadir Ayana ve Murat Sütçü ortaklığında 2007’de hizmete giren mağaza,  ilk zamanlar toptan fiyatına perakende satışlar yapıyordu.

DEV BİR MAĞAZADIR

15’i ulusal olmak üzere 100’e yakın markayı bünyesinde barındıran Şehpa, bir alışveriş merkezinde aradığınız her şeyi bulabileceğiniz dev bir mağazadır. Mobilya, ev tekstili,  mutfak ve banyo araç gereçleri, ev aksesuarları, elektrikli ev araç gereçleri, kırtasiye ürünleri,  oyuncak, bisiklet, park-bahçe aparatlarını hatta çivi bile unutmayıp gelen ziyaretçilerine sunan Şehpa, bir evin ihtiyacı olabilecek her şeyi bulma fırsatını veriyor müşterisine.

AZ KAZANIYORUZ, ÇOK SATIYORUZ

“az kazanıyoruz, çok satıyoruz” ilkesiyle yola çıkan Kadir Ayana ve Murat Sütçü ortakların yönetimindeki dev mağaza, uygun fiyatlarla başta kadınlar olmak üzere her yaşa ve kesime hitap eden ender mağazalardan biri. Bu mağazaya gelip de beğendiğini alamayan yoktur.  Hem fiyatlar çok uygun. Hem de ürün çeşitliliği çok fazla.

Birbirinden tamamen bağımsız olan ürünleri gelen misafirlerine sunmayı hedef edinen Şehpa, bu yönüyle de Batman halkından takdir toplamayı başarmış.

Nasıl mı? Ev temizliğinde, perde takmada hanımların ne kadar zorlandığını düşünen Şehpa, gelen ziyaretçilerine merdiven sunmanın yanında, estetiği ve aksesuarı da arka planda tutmayıp bu alanda da ürünler sunmayı ihmal etmiyor. Örneğin banyonuzu ya da mutfağınızı tamamlayacak çeşitli araç gereçleri bir arada bulabilirsiniz.

Bir ürünün cam olanı da bulunur, porselen olanı da, plastik olanı da, çelik olanı da… Kısacası her bütçeye her zevke hitap edebiliyor.

MÜŞTERİLER ŞAŞKIN

Nerden aklınıza geldi böyle bir yer açmak” diye soruyoruz ortaklara.

Ortaklardan Murat Sütçü “Batman’da çok amaçlı, çok işlevli bir mağaza yoktu. Batman halkının böyle bir yere ihtiyacı vardı. Çarşının o hengâmesinden sıyrılıp buraya gelen misafirlerimiz, burada aradıkları her şeyi bulabiliyorlar. Tüm ihtiyaçlarını karşılayan müşterilerimiz şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Bu kadarını beklemediklerini belirtip teşekkür bile ediyorlar. Onların memnuniyetini görünce ben ve ortağım olan Kadir Ayana, bu ilki Batman’a yaşattığımız için ne kadar doğru bir şey yaptığımızı düşünüyor, kendimizle gurur duyuyoruz. Ve iyi ki de bu gün buradayız bu mağazadayız, diyoruz” diyerek yanıtlıyor sorumuzu.

BATMAN’A MİSAFİR GELENLER DE DÜŞÜNÜLMÜŞ

Şehpa, Batman’a geçici gelen öğrenci ve çalışanları da unutmamış.  Modüler  (uygun fiyatlı, kolay montajlanan, açılıp kapanabilen, katlanabilen mobilya) mobilya ürünleriyle onlara da hitap edip memnun etmeyi başarmıştır.

BATMAN’DA YENİLİĞİN ADRESİ

Yeniliği takip eden mağaza, gelen misafirlerin ihtiyaç ve önerilerini de dikkate alarak Batman’a ilkleri sunmayı görev biliyor. Murat Sütçü “Diğer yerlerde aradıklarını bulamayıp büyük bir hayal kırıklığı ve yorgunlukla buraya gelen ziyaretçilerimizin aradıklarını bulmalarıyla yüzlerindeki o hayal kırıklığı, bezginlik ve yorgunluğun, şaşkınlıkla birlikte sevince dönüşmesinin verdiği haz tarif edilemez. Çünkü hedeflerimiz arasında müşteriyi mutlu etmek adına yeni çıkan marka ve ürünleri takip etmek de var” diyerek müşteri memnuniyetinin kendileri için ne kadar önemli olduğunu da ortaya koyuyor.

DAKİKALARCA BEKLEMEK YOK

Dev mağaza, 12 çalışanıyla gelen ziyaretçilerinden ilgiyi ve alakayı eksik etmiyor. İhtiyacınız olan her neyse hemen yanınızda sorabileceğiniz bir çalışan görebiliyorsunuz. Ve en önemlisi kasada aldığınız ürünün ödemesini yapmak için dakikalarca beklemiyorsunuz. Tecrübeli kadrosu ve güler yüzlü personeliyle Şehpa, 09.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet veriyor ve bununla yetinmiyor evlere servis yapıyor.

YORGUNLUĞA BİRE BİR…

Bu kadar detayı bir arada bulunduran Şehpa, Gültepe Mahallesi yeni hava alanı yolu üzerinde hizmet veriyor. Park sorunu olmayan Şehpa’ya gittiğinizde kendinizi bahçenizdeymiş gibi hissederseniz şaşırmayın. Mağaza önündeki kurulu masa ve sandalyeleri gördüğünüzde yorgunluğunuzu hatırlayıp oturmanız işten bile değil. Dinlendikten sonra da mağazanın içine girip ihtiyacınız olan her şeyi ama her şeyi, aklınızda olmayan ihtiyaçlarınızı bile gördüğünüzde sevinçle şaşkınlığı bir arada yaşayacaksınız. Uygun fiyatlarıyla bütçenizi zorlamayan ürünleri aldıkça sevinciniz bir kat daha artacaktır. Bu durumdan hem siz kadınlar istediğiniz her şeyi almak adına mutlu olacaksınız. Hem de siz erkekler, tek bir yerde; fazla dolaşmadan, bütçenizi zorlamadan eşinizi, çocuklarınızı mutlu etmenin keyfini ve huzurunu yaşayacaksınız. Alışverişin verdiği keyifle personelin gülen yüzü ve uğurlaması eşliğinde bütün ihtiyaçlarınızı karşılayıp mutlu ve huzurlu bir şekilde evinizin yolunu tutmuş olacaksınız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete