YENİ YERLER

SEVİLEN BİR MARKA : MODALİZA

Bu hafta Yeni Yerler Yeni Mekânlar köşemiz için kadınları yakından ilgilendiren bir mekâna konuk olduk.

SEVİLEN BİR MARKA : MODALİZA
27-05-2016 20:23
Google News

Turgut Özal Bulvarı Öğretmen Evi karşısında bulunan Modaliza Ayakkabı, Çanta ve Eşarp Mağazası’ndayız. İşletmeci Burhan Demir tarafından güler yüzle karşılanıyoruz. Mağazanın raflarını inceledikten sonra şık çanta ve ayakkabıların karşısında başlıyoruz sohbetimize.

2015’DE SEKTÖRE GİRDİK

Modaliza’nın ilk şubesi, Esentepe Köprülü Kavşağı Ece Apartmanı altında 2009 yılında açıldı. İkinci mağazamız ise Öğretmen Evi karşısında yaklaşık 4 ay önce kapılarını Batmanlılara açtı. Modayı yakından takip ederek müşterilerine hizmet veren mağazamız, son dönemlerde tasarım ürünlerini de bünyesinde barındırmaya başlamış.

ÇANTA, AYAKKABI VE EŞARP...

Çanta, ayakkabı ve eşarp ürünlerinin Modaliza’da bulabileceğini belirten İşletmeci Burhan Demir “14 senedir deri mamullerinin üretimini toptan ve perakende satışını yapmaktayım. Bundan dolayı kadınların beğenilerini, nelerden hoşlandığını tahmin edebiliyordum. Bu yola çıktığımda bunları göz önünde bulundurarak başarabileceğimi anladım. Nitekim yanılmamışım. Bu gün Batman’da Modaliza’yı bilmeyen çok az kişi var” diyor. 180 metrekare alan üzerinde kurulmuş olan mağazamız iki katlı olup müşterilerine hizmet vermektedir. Müşterilerinin birçok ürünü ve çeşidi bir arada bulabileceğini belirten Sayın Demir “Batmanlı kadınlara daha iyi hizmet vermek için 2. şubemizi açtık. Burada çanta, ayakkabı, eşarp ve şal çeşitlerini bulabilirsiniz” şeklinde konuşuyor.

KADININ MUTLULUĞUNA KATKI SAĞLIYORUZ

Sektördeki diğer mağazalardan farklı olduklarını belirten Sayın Demir “Ürünlerimiz çok çeşitli, ucuz ve kalitelidir. Tüketicilerimize güncel ve estetik ürünler sunuyoruz. 15–20 günde bir raflarımızı yeniliyoruz. O yüzden müşteri her geldiğinde farklı bir ürünle karşılaşabiliyor. Dolayısıyla müşterinin mağazamızdan ayağı kesilmemiş oluyor.  Ana prensibimiz Batman halkının ihtiyacını karşılarken, modanın seçkin örneklerini hızlı, kaliteli ve ideal fiyatlar ile sunmaktır. Bu hedefe ulaşabilmek için müşteri beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayarak, daha iyi ve ekonomik çözümler sunarak kadının mutluluğuna katkı sağlayabilmektir” diyor.

HEDEF: EN ÜST SEVİYEYE ULAŞMAK...

Modaliza’nın hedefi nedir?” sorusunu yöneltiyoruz Mağazamızın Sahibine. Sayın Demir “Ben bu işte çekirdekten yetişmeyim. O yüzden işimi severek yapıyorum. Hedefimiz öncelikle kadınların buradan mutlu ayrılması ve bu işte en üst seviyeye ulaşmaktır. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Farklı tasarım ve görünümdeki ürünleri bir arada sunuyoruz. Mağazamızda müşterilerimiz çanta, ayakkabı, şal ve eşarp ürünlerinde birçok farklı tasarımı bulabilirler. Hayallerindeki tasarımları burada bulabilirler” yanıtını veriyor.

ÖZEL GÜNLERDE ÖZEL İNDİRİMLER UYGULANIYOR

Modaliza’da özel günlerde dev indirimlerin de uygulandığını öğreniyoruz.  Hediyelik eşya almak isteyenler ya da kendini şımartmak isteyenler, uygun indirimler sayesinde Modaliza’dan boş çıkmıyor. Tanınmış markaları da bünyesinde barındıran Modaliza, ticari anlayışın aksine müşterilerine kaliteli ürünü ucuza vermeyi kendine misyon edinmiş anlayacağınız.

4 PERSONELLE HİZMET VERİLİYOR

Mağazamızı ziyaret ettiğinizde güler yüzlü 4 personel tarafından karşılanacaksınız. Personellerimiz, aradığınız ürünü bulmanızda size yardımcı oluyor, ürünler hakkında edinmek istediğiniz bütün bilgileri sizinle paylaşıyor. Satış sırasında olduğu gibi satış sonrasında da hizmette sınır tanımadıklarını açıklayan Burhan Demir “Konuklarımız ürün alsalar da almasalar da amacımız onları buradan memnun bir şekilde uğurlamaktır. Personellerimiz, müşterilerimizin memnuniyeti için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan çalışmaktadır” diyor.

BATMAN BU MARKAYI SEVDİ

Modaliza’nın, Batman halkı tarafından sevildiğini söylen Mağaza Müdürü Demir, tüm Batman halkını Modaliza’ya bekliyor. Kısa sürede büyük işler başaran ve sektörün “en iyi”leri arasına girmeyi başaran Modaliza’ya biz de tam not veriyoruz. Bu güzel ve şık mağazada Batman Sonsöz’ün selamını iletenlere ekstra indirimin uygulanacağını unutmayın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete