YENİ YERLER

SPORDA “DORUK FİTNESS CENTER” FARKI

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için yine özel bir mekâna konuk oluyoruz. Bahçelievler Mahallesi Ömer Muhtar Bulvarı’nda bulanan Doruk Fitness Center’de İşletmeci Habip İnsel tarafından karşılanıyoruz.

SPORDA “DORUK FİTNESS CENTER” FARKI
03-04-2017 18:28
Google News

SPOR CAMİASININ BİLİNEN İSMİ

Uzun yıllar Batman Belediyespor’da top koşturan ve spor alanında 30 yıllık edindiği bütün tecrübeleri Doruk Fitness Center’e taşıyan İşletme Sahibi Habip İnsel, spor merkezi alanında adından sıkça bahsettirmeye devam ediyor.

PROFESYONEL EKİP İŞBAŞINDA

Her insanın rahatlıkla spor yapabileceği bir ortama sahip olan Doruk Fitness Center, profesyonel antrenör kadrosu ile Batman halkına en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

Teknolojinin son harikası fitness aletlerini kendi bünyesinde bulunduran Doruk Fitness Center, sağlıklı spor yapmanızda oldukça büyük imkânlar sağlıyor. Doruk Fitness Center, sağlıklı ve hijyenik ortamda spor yapma keyfini sunuyor. Doruk,  zayıflama, kilo alma, aerobik, vücut geliştirme, bel fıtığı tedavisi, bisiklet, koşu bandı, kondisyon, step ve sauna hizmetiyle de tam not alıyor.

AKTİVİTENİN YENİ ADRESİ

Spor dışında müşterilerin keyifli saatler geçireceği şekilde yenilikleri içinde barındıran Doruk Fitness, aktivitenin yeni merkezi olma özelliği taşıyor. Sporculara hizmet için 3 profesyonel antrenör eşliğinde kişiye özel beslenme programlarının yanı sıra her ay ölçü takibiyle sporcular yakından takip ediliyor. Hizmette samimiyet ve kaliteyi ilke edinen spor merkezi, haftanın 6 günü gece saat 12’ye kadar hizmet etmeye devam ediyor. İşletme Sahibi Habip İnsel “Profesyonel antrenörlerimizle müşterilerimize sağlıklı spor ile zayıflatma ve kilo aldırma gibi çalışmalarımız bulunuyor.” dedi.

800 ÜYESİ BULUNUYOR

Kentin en önde gelen spor komplekslerinden biri olan Doruk Fitness Center, her gecen gün üye sayısını katlayarak büyüyor. Kompleks, 12 yıldır Batmanlılara hizmet verirken şimdiye kadar 800 tana üyesi bulunuyor. Doruk Fitness Center ailesi sizleri de kendi bünyesinde bulundurmanın sevincini yaşayacak.

SPORCUYA ÖZEL BESLENME PROGRAMI

Sporculara hizmet için 4 profesyonel çalıştırıcı eşliğinde kişiye özel beslenme programlarının yanı sıra her ay ölçü takibiyle sporcular yakından takip ediliyor. Doruk Fitness Center, müşterilerine verdikleri değer doğrultusunda gelemedikleri zamanlar için kayıtlarını dondurup başladıkları zaman aktifleştirip üyeliklerinin yanmaması için kayıt dondurma avantajı sunuyor. Hizmette samimiyet ve kaliteyi ilke edindiklerini belirten İşletmeci İnsel, herkesi spor yapmaya davet ediyor.

SPOR YAPACAKLARIN DİKKATİNE!

Zayıflamak ya da kilo almak için sağlığınızı tehlikeye atmayın. Spor yapacak kişilere 30 yıllık tecrübesiyle tavsiyelerde bulunan İşletmeci İnsel, “Zayıflamak için egzersizle birlikte diyet yapmak en iyi sonucu veriyor. Bazı çalışmalar, günde bir saat, haftada en az beş-altı gün yapılacak aerobik egzersizlerinin diyete gerek kalmadan da kilo vermeyi sağlayabileceğini gösterdi. Egzersiz kilonuzu korumanızı sağlar. Kilo vermeseniz bile, egzersiz sağlığınızı olumlu etkiler. Kilo vermek için değil sağlıklı olmak için spor yapın” diyor.

SELAMIMIZI İLETENLERE ÖZEL İNDİRİMLER

Müşteri memnuniyetine verdikleri önem ile bizlerin takdirini kazanan Doruk Fitness Center İşletmecisi Habip İnsel ve Personellerine sektördeki başarılarının devamını diliyoruz. Rahat bir ortamda spor yaparak eğlenmek mi istiyorsunuz? Doruk Fitness Center’den şaşmamalısınız… Batman Sonsöz’ün selamını iletenlere özel indirim yapacak olan spor kompleksimize 0488 212 84 05 ve 0530 292 86 20 no’lu hattan da ulaşabilirsiniz…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete