KÜRESEL EMPERYALİZM

27-03-2017

İslam Düşmanı David Rockfeller geçen günlerde öldü.

Rockfeller iki yüz yaşına kadar yaşamayı planlıyordu. Ancak yüz bir yaşına kadar yaşayabildi.

Onca kalp nakli, böbrek değişimine rağmen süreyi iki yüz yılla yetiremedi.

Trilyonlarca doların ve servetin yönetimini elinde bulunduran Rockfeller, dünya siyasetine de yön vermeye çalışıyordu.

Yeni Dünya Düzeni” söylemleriyle Dünyayı şekillendirmeye çalışan ve dizayn programlarını yürüten Yahudi İşadamlarından biriydi.

Rotschild ve Rockfeller aileleri gibi birçok Yahudi Aile, İngiltere ve Amerika’nın parasını ve siyasetini yönetmektedir.

Ortadoğu’nun şekillenmesinde etkin siyaset yürüten Rockfeller Petrol Şirketlerinin varlığını Ortadoğu’nun işgalinde görür.

Öyle görülüyor ki dünya siyasetini eskiden beri ellerinde tutan Yahudi Küresel Emperyalistler yeni dizaynların peşindedir.

Dünya insanları geçmişten günümüze değişik idea ve yönetim biçimleri ile karşı karşıya kaldı. Feodal Sistemden Ulusal Sisteme, Ulusal Sistemden Global Sisteme kadar değişik yönetim sistemleri denendi.

Katolikliğin Ortaçağ karanlığında bilime set olması aklı putlaştıran Protestanlığı, Protestanlığın önünü açtığı kapitalizmin insanı ruhsuzlaştırması ve sonuçta gelinen küresel emperyalizmin dünyayı birleşik bir pazar haline getirmesi.

Rotschild ve Rockfeller gibi Küresel Emperyalistler Dünyanın parasını kasalarına çekmek için her türlü siyaset ve Devlet üzerinde hakimiyetlerini tesis etmeye çalışmaktadır.

Rotschild’in İngiltere’de ve Rockfeller’in Amerika’da siyaseti ve kapitali yönetmeleri ve çıkarlarını korumaları Ortadoğu’nun şekillenmesine kadar gitmiştir.

Saddam’ın petrol satışlarını Dolar’dan Euro’ya çevirmesi Küresel Emperyalizmin Irak’ı işgal etmesine sebep olmuştur.

Siyonizm’in fikir babası Theodore Herzl öncülüğünde İsrail Devletinin kurulması yine Yahudi Kartellerin, Yahudi Baronlarının parası ile olmuştur.

ABD’de de 20 den fazla çok Uluslu Şirketin sahibi olan Rockfeller Ailesi Ortadoğu’ya kan ve gözyaşının girmesine  neden olmuştur.

Sermayeyi ve siyaseti yöneten küresel emperyalist Yahudi İşadamları “Büyük İsrail Devleti”nin kurulması için seferber olmuşlardır.

Bunun için Türkiye  coğrafik konumundan ve kurulması planlanan Büyük İsrail Devletinin ihtiyacı olan su rezervlerine sahip olmasından ilgi alanlarına girmektedir.

Türkiye’yi istikrarsızlaştırıp planlarını gerçekleştirmek isteyen Yahudi uluslararası şirket ve karteller oyun üstüne oyun tezgahlamaktadırlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?