SIRTLANLARIN SALDIRISI

13-03-2017

Referandum tarihi yaklaştıkça Sırtlanların saldırısı artacaktır. Önümüzdeki yıllar saldırıların arttığı yıllar olacaktır.

Saldırılar ekonomik ve siyasi yönden şiddetlenecektir. Ellerinden gelen her türlü şeyi yapmaya çalışacaklardır.

Müslümanlara ve İslam’a olan kinlerini alenileştirmeye başladılar. Açıkça İslam’dan nefret ettiklerini söylemeye başladılar.

Eskiden de aynı şeyleri söylüyorlardı. Ancak şimdi resmi ağızlar tarafından dille getirilince savaşın açık hale getirildiği anlaşılıyor.

Ellerinde tahrif olmuş Hıristiyanlıkla istedikleri şeyi yapabilen güruh İslam’ın Hıristiyanlık gibi dizayn olamayacağını aksine dizayn edeceğini biliyorlar.

İslam’ın dizayn etme dinamizmini; içlerindeki Müslümanların durumundan ve Hıristiyanların giderek İslam’ı seçmesinden biliyorlar.

Sırtlanlar istedikleri kadar saldırsınlar artık karşılarında çökmüş bir Aslan yoktur. Ne dişlerini geçirebilecek ne de parçalayabilecekler.

Bir defa Osmanlının son demlerindeki  Mason Localarının  kontrolündeki İttihat Terakki gibi kullanılan ve etkin olan örgütler yok.

Kullandıkları örgütlerin etkinliği azalmış dolayısıyla istedikleri şeyleri yapamıyorlar. Kullandıkları maşalar tek tek çözüldü, eridi.

Böyle olunca iş başa düştü misali bizzat saldırmaya, yıldırmaya ve sindirmeye çalışıyorlar. Ancak unuttukları bir şey var Osmanlının son durumu yaşanmıyor.

Bir defa Türkiye artık eski Türkiye değil, Avrupa’da eski Avrupa değil.

Her yönüyle gelişen ve ilerleyen bir Türkiye, her yönüyle gerileyen bir Avrupa var.

Avrupa’nın ekonomisi, istihdam verileri, enflasyon oranları eskisi gibi değil.

Özellikle Avrupa’nın güneyinde yer alan; Yunanistan, İtalya ve Portekiz gibi ülkelerin durumu hiç de iyi değil.

Kendini taşıyamayan bir Avrupa’nın tüm ülkeleri sırtlan olsa ne çıkar?

Uyuz sırtlanlar sürüsü sürünecek duruma gelmiş.

Türkiye’den korkuyorlar. Türkiye; sistemini stabil hale getirerek, yürütmeyi güçlendirerek daha istikrarlı ve güçlü bir ülke olma yolunda ilerlemektedir.

Osmanlı varisi Türkiye gerilemeye başlayan bir Avrupa karşısında elbette Avrupa’yı korkutacaktır. Ancak korkunun ecele faydası yoktur.

Sanırım uyguladıkları faşizm ile Türkiye’ye karşı dört bir yandan saldırmaları ile sonlarını daha kısa sürede getirecekler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?