SİYONİZMİN YENİ OYUNU!

21-08-2017

Avrupa Birliği Ülkeleri içişlerinde hiç de iyi bir durumda değildir.

Giderek artan iç karışıklıklar Avrupa’yı sıkıntıya sokmaktadır.

Neredeyse her Avrupa Ülkesinde terör olayı meydana geldi.

Kimi Avrupa Ülkelerinde birden çok terör olayı oldu.

Avrupa, geçmişte yaptığı günahlarının vebalini çekmektedir. Köle olarak aldığı dedelerin torunları Avrupa’ya diş bilemektedir.

Avrupa, Afrika Ülkelerinden köle olarak çalıştırmak üzere getirdiği insanların torunlarına halen üçüncü sınıf muamelesi yapmaktadır.

Bu insanlarda oluşan kin ve nefret DAEŞ gibi örgütler vasıtasıyla deşarj edilmektedir. Bu insanlar bir şekilde DAEŞ gibi terör örgütlerine kanalize edilmektedirler.

DAEŞ kin ve nefretleri birikmiş insanları kendi uhdesine alarak örgüt yöneticileri tarafından istenen şekilde organize edilmektedir.

DAEŞ’i kuran Siyonizm akıl, elbette DAEŞ’İ siyonizmin çıkarları için kullanmaktadır. Bu amaçla Siyonizm geleceğini inşa etmektedir.

Avrupa’da giderek artan terör olayları karşısında Siyonizm pozisyonunu almıştır. Siyonizmin yeni argümanı Avrupa’da Yahudi’nin yaşayamayacağıdır.

Geçen gün İspanya’da yaşanan terör olayları karşısında Yahudi hahamlar Yahudilerin artık Avrupa’da yaşayamayacakları ve ayrılmaları gerektiğini söylemeleri Siyonizmin vizyona yeni bir film koyduklarını göstermiştir.

Siyonizm İsrail Devleti dışında kalan Yahudileri de İsrail’e taşıma çabası içerisine girmişlerdir. Siyonizm tüm Yahudileri İsrail’e çekmek istemektedirler.

Siyonizm Avrupa Yahudilerinin Avrupa’da yaşanan terör olaylarından mağdur olduğu havasını yaymaya çalışacaktır.

Avrupa Yahudileri Avrupa’da oluşan terör mağduriyetini kullanarak Filistin’de yeni yerleşim yerleri açmak isteyeceklerdir.

Avrupa Ülkelerinin desteğini arkalarına alan Yahudiler Gazze’deki yerleşim yerlerini işgal etmek isteyeceklerdir.

Siyonistler 1945 yılında İngiltere’nin yardımıyla yerleştikleri Filistin topraklarında bugüne kadar büyük çoğunluğunu işgal etmişlerdir.

Bugünden sonra “Büyük İsrail” kurma hedefi ile Filistin’in tümü ve ardından Filistin’in dışına taşmak isteyeceklerdir.

Mağduriyet ve mecburiyet sonucu İsrail dışındaki Yahudileri yeni yerleşim yerlerine yerleştirdiklerini kamuoyuna sunma taktikleri ortaya çıkmıştır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?