İLK GECE MAÇINDA RAKİP NAZİLLİ BELEDİYESPOR

Harun Katmaz

2 yıl önce

* 2. lige merhaba diyen Petrolspor ilk defa Batman’da gece maçı oynayacak.

*16 yıl aradan sonra yükseldiği 2.Lig'e geçen hafta Somaspor deplasmanıyla merhaba diyen kırmızı beyazlı ekibimiz aldığı 1-0'lık sonuçla lige üç puanla başlayarak 5997 gün sonra 2.Lig'de galibiyet aldı.

 

Ligin ikinci haftasında ilk kez gece maçına ev sahipliği yapacak olan Petrolspor'umuz bu tarihi gece de geçen hafta kendi sahasında Afjet Afyonspor ile 1-1 berabere kalan Aydın temsilcisi Nazillispor 'u ağırlayacak.

Daha önce 6 kez karşılaştığımız Nazilli Belediyespor 'a karşı sadece 1 galibiyet ve bir beraberlik alırken sahadan 4 kez mağlup ayrıldık. Bu maçlarda 5 gol atarken kalemizde 13 gol gördük.

Yarın karşı karşıya geleceğimiz ve bize genelde ters gelen Eşin Group Nazilli Belediyespor'u tanıyalım...

RAKİBİMİZİ TANIYALIM

Yaptığı 14 transferle kadrosunu büyük oranda revize ederek son yılların en güçlü ve iddialı ekibini kuran Eşin Group Nazilli Belediyespor'da hedef en kötü Play-off olarak belirlendi.

Geçen hafta oynanan ve 1-1 sona eren Afyonspor maçında ilk 11'de geçen sezondan kalan sadece iki futbolcuya şans veren, 9 yeni transferle görücüye çıkan Teknik Direktör Taner Öcal'ın ekibi hazır bir görüntü sergileyemedi ve taraftardan tepki aldı.

Fizik kondisyon, geçiş oyunu, hücum bölgesinde üretkenlikten uzak, takım içerisindeki uyum sorunu yeni transferlerin ilk maçta hayal kırıklığı yaratan performansları ve Taner hocanın oyun içerisinde ki yanlış hamleleri ilk hafta da ki izlenimlerim oldu.

Nazilli Belediyespor ilk hafta itibariyle tıpkı Petrolspor'umuz gibi hazır bir görüntü sergileyemese de kadro kalitesi ve derinliğiyle bizim bir adım önümüzde diyebilirim o yüzden dikkatli olmak, saha ve en büyük gücümüz taraftar desteği avantajını iyi kullanmamız gerekiyor.

Genel itibariyle iki takımında henüz tam anlamıyla oturmadığını rakip Nazili'nin en tehlikeli bölgesi kreatif kenar oyuncularının fazlalığı bizim sağ ve sol beklerin arkaya adam kaçırmamaya azami dikkat etmesi gerektiğini söylemek istiyorum.

Taraftar ve takımın birlikte hücum & savunma uyumu en büyük avantajımız olacak. Yarın ki zorlu maçta alınacak galibiyet futbolcu taraftar arasında ki sevgi bağlarını oldukça güçlendireceğinden oldukça önemli diyerek kırmızı beyazlı ekibimize başarılar diliyorum.

YAZARIN DİĞER YAZILARI