FARKINDALIK YARATAN BİR İŞ İNSANI

FARKINDALIK YARATAN BİR İŞ İNSANI
06-12-2021

Ekrem Konaç

Ekrem Konaç 1966’da Batman doğmuştur. Teknik Bilimler Yüksek Okulu İşletme Bölümünden mezunu olmuş ve sonrasında Batman Beldespor’da yöneticilik yapmış, ardından 2 yılı başkanlık olmak üzere 3 yıl da Petrolspor’da görev yapmıştır. Batman’da birçok sivil toplum örgütünde yöneticilik yapan genç kardeşimiz sevgili Ekrem, tanıdığım kadarıyla son derece sanata, sanatçıya değer veren, her zaman insancıl kimliği ve mütevazı kişiliğiyle topluma örnek olan ender insanlardan biridir. Ben de böyle bir dostum olduğu için son derece mutluyum. İyi ki böyle dostlara sahibim.

Malumunuz Gazetemiz Batman Sonsöz, Petrolspor’a destek amaçlı kadınları ve engellileri maça götürüyor. Böylelikle takıma moral ve motivasyonu kendi çapımızda sağlamış olduğumuzu düşünüyoruz. Hem kadınlar için hem de engelli kardeşlerimiz için çok güzel ve farklı bir aktivite sağlamış oluyoruz. Bildiğiniz üzere bu hafta da engeliler haftasıydı. Sevgili Ekrem de engelliler haftası sebebiyle maça gelen engelli kardeşlerimize bir jest yaptı. Maça gelmek üzere Gazetemiz Batman Sonsöz’de toplanan engelli kardeşlerimize Petrolspor’un formasını hediye etti.

Sevgili Ekrem’in bu centilmen davranışı hem spor camiası hem engelli kardeşlerimizde büyük bir memnuniyetle karşılandı. Sevgili Ekrem çok dilendirmese de yardıma ihtiyacı olan birçok aileye, üniversite okuyan öğrencilere imkânı el verdikçe yardım etmeye çalışıyor. Böyle insancıl bir dostum olduğu için çok mutluyum. sevgili Ekrem Konaç’ın bu centilmen davranışının Batman’daki diğer iş insanlarına da örnek olması temennisiyle…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?