?>

“Söyleyene bakarım adam mı diye?”

Ercan Atay

10 ay önce

Son günlerde ne idiğü belli olmayan bir kişiden bahsediyorlar.
Lakabı da ‘Yeliz’ imiş.
Fi tarihte sahte bir hesapla fenomenliğe soyunurken ‘Yeliz’ ismini kullanmış.
Daha önce şoförlük yapıyormuş, hasbelkader Milletvekili olmuş ardından adam olmadığı anlaşılınca üstü çizilmiş.
Bu kişi gündeme gelmek için bu kez ‘Cumhuriyet’ ismini kullanıp, Cumhuriyete dil uzatarak ‘kanlı darbe’ demiş.
Ne derse desin, istediği kadar bağırıp-çağırsın Cumhuriyet kelimesi bu ve benzeri kişilere yakışmadığı gibi ‘Cumhuriyet’ bu densizler aleyhte konuştu diye de en ufak bir zarar görmeyeceği gibi daha çok güçlenecektir.

Türkiye Cumhuriyeti kurulalı beri böylesi dar düşünceli, yobaz kafalı insanlar Cumhuriyete saldırmayı marifet bilmekteler.

Hayatlarını, var oluşlarını Cumhuriyete borçlu olduklarını akıllarına bile getirmezler.

Çünkü; bu tür yaratıklar cumhuriyet düşmanlığından beslenirler.

Burada yapılacak tek şey, bu densizleri adam yerine koymamak ve adlarından dahi bahsetmemektir.
Maalesef muhalefet oyuna gelip, bu art niyetli zihniyetin adeta ekmeğine yağ sürerek bu kişi ya da kişilerden sürekli söz ederler.

Dahası; 81 İl’e talimat gönderip, bu absürt kişilik için Savcılıklara suç duyurusunda bulunulacak.

Akıl vermek gibi olmasın ama ülkede hukukun, adaletin olmadığını söyleyen CHP kalkmış Türk yargısından medet umuyor!

Allah’ım aklıma mukayyet ol..!

Herkesin ve her kesimin burada yapacağı tek şey kim ne derse desin bu aciz, zelil insanları asla gündeme getirmemektir.
Türk dünyasının yetiştirdiği en büyük zatlardan olan Hz. Mevlana ne de güzel demiş;

-“Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye…”

Sizce bu söz her şeyi anlatmıyor mu?
YAZARIN DİĞER YAZILARI